İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@baumol başvuruda evrak yollansa belki dediğiniz olurdu ama online başvuruyu kaçırmazlar. 20 kişilik ilanda olsa sonuçta 20 katı aday çağrılacak herhalde 1 kişilik kadro için 20 kişi yarışacak puanı yeten için pek fark etmeyecek.
-
Mecburen basvurcaz heralde bu gidişle
-
Ne kadar düşük kapanır dense de öyle olacağını düşünmüyorum..ilanların bu kadar az geldiği bir dönemde takdir edersiniz ki gelen hiçbir şey kacirilmayacak kadar değerli
-
91 puanla basvurmuyorum sınava girecek arkadaşlara basarılar
-
Kesinlikle öyle sgk vmy vs açıklansa bi nebze düşerdi ama şuan da sadece konular yüzünden çekinip başvurmayan çıkar ki bu dönem de sgk vmy açıklanınca gene büyük bir kısım sınava gelmez
-
Ben mesleği araştırdım hiç olumlu şeyler duyamadım, çalışmak istemeyeceğimiz kurumun sınavına girmek de diğer arkadaşlar için haksızlık olur. Bunu da 95-100 puan arası alıp tüm sınavlara başvuran aradaşlar için söylüyorum. Bunun dışında yoğun sınav takvimi nedeniyle 90 puanla feragat ediyorum. Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...
-
Arkadaşlar ben başvuru linkine giremiyorum ya güvenli değil diyo anlayamadım yardımcı olur musunuz?
-
@alexdesouza Keşke herkes siz kadar duyarlı olsa ancak yine göreceğiz ki sınava da mülakata da gitmeyeceği halde tam puana yakın bir sürü kişi başvuracak.
-
@yasemen Sosyal bilimler üniversitesi sayfasından duyurular kısmına girin orda yönlendiriyor
-
Merhaba, güvenli bağlantı değil diyorsa yapmanız gereken şu:
Tarayıcıda yazan site https diye başlıyordur. “S” yi silelim oradan, http olsun girer. Başarılar..
-
@denetcii çok teşekkür ederim
-
Tamamlandı dedi şimdi bitti mi yüklediklerimde sıkıntı olsa uyarı veriyor mu şüpheliyim sonuç belgesini yüklemede sorun oldu mu diye acaba
-
@yasemen uyarı vermez de sisteme kaydettiginiz şeylerden emin olamiyorsaniz tekrar yukleyin kaydet yapın
-
@olursaolur yüklediğimden sonuç belgesi pdf olarak mı olmalı sadece
-
@yasemen siz ne yaptınız? Eger sonuç belgenizi pdf şeklinde kaydetmek istiyorsaniz osym sonuc sayfasini yazdır a basın sol tarafta seçenekler var pdf olarak kaydet çıkıyor o şekilde kaydedip sisteme ekleyebilirsiniz
-
@olursaolur çok teşekkür ederim öyle yaptım bende
-
SGK ve vmy açıklanmaması kötü oldu yine yüksek kapatacak gibi duruyor
-
@yasemen evrakları kontrol et var ordan bakın isterseniz
-
@yorgun-_iibfli kaymakamlık da açıklanmadı bi de o var malesef
-
aynen kaymakamlık da var benim birkaç arkadasım 90 puanla başvurdu diğer sınavlar açıklanmayınca :((