İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Her sene bir umutla bekliyoruz da yok bu sene de geçen yıldan farklı olmayacak 2017 KPSS puanını bir tek SGK da kullandık daha ona da giremedik. Başka da ilan yok her şey belirsiz...
-
@bonus hocam halinize şükredin daha sonuçlar açıklanalı ne kadar olduki biz koca yıl hiç bir şeyde kullanamadık puanlarımızı ayrıca 1 yıl geçerli idi ve bitti gitti elimizden uçtu siz daha 2 yıl kullanacaksınız tarihin en kara dönemine yani 2016 yılı puanlılara bakınca baya bir şükredecek şey var elinizde...inş. en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız.
-
@siyahbeyaz benimde üçüncü senem 2016 KPSS puanım benimde hiç oldu o yüzden bu senede aynısı olmasından korkuyorum. Zaten Guy olmazsa bırakacam artık bu sene puanlarım be sıralamam daha iyi ama kullanmıcam olumsuz olması halinde.
-
@bonus hocam ben vazgeçerken birisi bana demişti ki; BİR ŞEY ÇOK İSTENİPTE OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİNDİR YADA OLMAMASI DAHA İYİ OLDUĞU İÇİNDİR...
-
İl göç kaç katı çağırıyo acaba¿
-
@sssld 20
-
@eomer sizce kaç binlere kadar şans olur
-
@deniz-kıyısı İdarinin olmayacağı bilgisi nerden hocam?
-
@luthor bakanlık duyuru yayınladı 950 adli hakim alınacak
-
şöyle en az 20 kişilik falan merkez göç açılsa yıl sonuna doğru sınav yapılsa 20 katı aday çağırılsa ne güzel olurdu ya
-
@deniz-kıyısı Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Bakanlık idari almayacağız tarzı açıklama falan mı yaptı diye düşündüm.
-
@sssld önümüzdeki guy mülakatı sonuçlandıktan sonra gelecek 300 kişilik alımda ilk 9 binin şansı var hocam.
-
@siyahbeyaz hayırlısı kardeşim aralığa kadar olmazsa nir şeyler yolumu değiştircem artık daha iyisi olur belki
-
@eomer teşekkürler.hayırlısı olur herkes için inş
-
@siyahbeyaz hocam ne güzel arkadaşlarınız varmış bize daha böyle olumlu konuşan moral veren kimse çıkmadı kıymetini bilin o arkadaşın işsizken sizin yanınızda olan insanları işe girdikten sonra asla unutmayın öyle birkaç tane arkadaşım oldu da müfettiş oldu ilişkiyi kesti yoğundur belki ne diyim yine de kızamıyoruz işte insanız
-
Arkadaşlar Merhaba, İl göç uzman yardımcılığı sınavına hazırlanmak için hangi kaynakları önerirsiniz çok fazla detaya girmeden sadece sınava yönelik kaynaklar olursa sevinirim.
-
@yigido89 hocam naptın daha ilan yok ortada evet bazı sınavlar ilandan gelmeden hazırlanmak çok faydalı ama il göç bilemiyorum..illa ki hazırlancam diyorsan ilana kadar alan derslerine çalış hem diğer sınavlara hazırlıklı olursun ilandan sonra kendi sinav kısmı fotokibicilerde filan notlar var alırsın o süreçte rahat halledersin diye düşünüyorum
-
@yigido89 valla bence iyi yapiyorsun dostum. 20katı mulakata girecek 16 kati elenecek 4kati mulakata kalacak. 16 katin icinde olmak istemiyorsan otur başla. Sana önerim en kötü olduğun konulardan başla mesela hic bilmediğin yabancilar hukuku.
-
Alan konuları dışında yüzde 20 lik kurumla alakalı sınav soruları için hangi kaynaklardan nasıl çalışmalıyız? Bu konuda bizi bilgilendirebilecek biri olursa çok iyi olur.
Bir de kaymakamlık sınavına gireceğim ama o mesleği hiç yapmak istemiyorum. Bugünden itibaren sadece il göçe mi yoneliyim Yoksa ikisine birden devam mı kararsızım. -
@ouzakbas Mevzuat Bilgi Sisteminden kanunlara ulaşabilirsiniz.