Ilk 4000 dekilerin 4-5 kurum sınavına girdiği dönemlerden sadece ilk 300-500 dekilerin kurum sınavlarına girdiği döneme geçiyoruz galiba. Aylardır ilgoc, mhuy ilanı bekliyoruz o da 200 er kişilik. Daha ne bekleniyor anlamış değilim. Artık ilan beklemekten vazgeçip 2018 kpss ye odaklanmamız gerekecek. O da 100 bin kişiden ilk 500 e girebilmek için.
ouzakbas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: ALIM YAPMAMAK İÇİN ERKEN SEÇİME GİDİLİYOR
@patakute hayatımda bu kadar boş bir yorum görmedim.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@çöl-aslani 2 ay önce resmi gazetede 210 kişilik bir kadro ihdasi vardı il göç yardımcılığı için. Bunun altına düşeceğini pek sanmiyorum. 1.5 senedir alim yapmayan kurum ve yeterlilik sınavları da olacak.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Ilanlar kpssden belli bir süre sonra gelmeli ve alınacak kişi sayısına göre kimin sıralaması yetiyorsa o sınava girmeli diye düşünüyorum. Bu anlamda guy da dahil bir çok sınav geç kaldı. 16-17 binde olanları anlayabiliyorum keşke herkes sınava girebilse ancak mart-nisanda gelsin demekte mayısta kpssye girmiş ve 7 aydır sınav bekleyen bizler için pek temenni edilecek bi durum değil. Umarım burada söylenen duyumlar doğru çıkar ve bir ay içinde ilan gelmiş olur.
-
@kaimoğlan vmy ihtiyacı varsa neden 300 kişilik alimin sadece 183 unu kullandılar merak ediyorum. A grubu alimlarinda artık mantığımı kaybettim.
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
2013 te martta ilanı vermişler. Diğerleri hep Eylül. Bir umut 2 senenin üzerine belki baharda gelir.
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kpss sonrasına kalması için ilanin eylülde gelmesi lazım en erken. Pek ihtimal vermiyorum buna. Ayrıca secim 2019 kasımda daha 2 sene var bu ilanlar için o kadar beklemeleri imkansız.2-3 aya kalmaz Hepsi gelir diye düşünüyorum
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
eleme sınavında medeni hukukta miras ve aile hukuku, idarede idari teşkilat var mı? ona göre bu bölümlere hiç bakmayacağım. maliyet muhasebesi yok anladığım kadarıyla.
ayrıca geçen sene kpss ye giren biri için 2 ay çok uzun bir süre. ciddi bi tekrar ve soru çözümü yapılabilir. bu fırsat kaçmaz. -
@gmsmustafa geçen sene üç puan türüyle 82.6 ile kapadı 300 kişi.önceki sene yine üç puan türü 400 kişi 81.7 ile kapamış. bu sene 2 puan türüyle gelir ve 500 kişilik alımda 80.8 ile kapar. ayrıca tek sene geçerli puanlar ve kpssye tarih olarak yakın bir sınav olduğunu da unutmayalım.
-
@kpsslik google search "Sayıştay eleme sinavi konulari"
Bu kadar usengec olmayalim.
ouzakbas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@zenginmemur dguy basligina baktim simdi bi arkadas madde 8 deki kdv iade degisikliginin tasaridan cikarildigini yazmis. Gecen maddelerin hepsini tam olarak incelemedim ama boyle birsey soz konusuysa ihdas edilen kadronun tamami tek alimda kullanilmaz. 500 kisi bile su durumda cok iyi sayi olur.
-
@bonus tabii ki tam bir bilgi yok ama bu konuda bu baslikta ya da diger dguy basliginda bu konudan bahsedilmisti gecen haftalarda. Bu basliklari bir taramak lazim.
-
@zenginmemur bir vmy den o duzenlemenin geri alindigini duydum. Bakanligin boyle bir yuksek alima zaten sicak bakmadigini biliyoruz. Bu konuda artik biz adaylarin da realist davranmasi lazim. Kpss odakli ve ilk 1000 e nasil girebiliriz artik odak noktasi bu olmasi lazim. Puanim 79 1000 kisilik alimda su olur mu muhabbetlerine cok takilirsaniz hem kpss yi hem de hayallerinizi kaybedersiniz.
-
@shady1 vdk ya 1000 kisi imkansiz. Zaten o kdv de iade duzenlemesinden geri donulmus. Su an konusulan sayi 500. 80 puan altina dusmezler ve klasik olur.
-
@fenerbahceli aralikta olsa çılgınlik derdim de su an degil. Sinavin 200 lira ve e-sinav olmasi çılgınlık. Bu yuzden girmeyi düşünmüyorum.
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Dostlar icra da mal beyaninda bulunma ve odeme emrine itiraz 7 gun degil mi bir degisiklik yok? Vergi hukukunda bu sureler 15 gün oldu. Ona gore bir degisiklik varsa duzeltelim.
-
RE: ALIM YAPMAMAK İÇİN ERKEN SEÇİME GİDİLİYOR
@patakute hayatımda bu kadar boş bir yorum görmedim.
-
RE: 24 Haziran 2018 Erken Seçim Kararı ve İlanlar
@paretowilfredo bana gore ulke tarihi icin en onemli secim gecen seneki referamdumdu ve 2000 guy 300 vmy ardi ardina cikti. Haziran gibi ilanlar gelir ve ondan sonra 2019 un ortalarina dogru işbaşı yapilmis olur. Eyyorlamam bu kadar haydi hayirli gunler.