İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar il goc ilanı bugün gelmiş olsa liste kaç puanla kapatır sizce bi tahmininiz var mı.
-
@yigido89 p29 olsun diye baya bi dua'ya ihtiyacımız olacak gibi
-
@yigido89 açıkcası önceki alımlara bakarsak herhangi bir bölümün puan türüne %40-60 ağırlık verilmemiş.Dediğiniz puan türleri bende de yüksek çünkü kamu ağırlıklı.Açıkcası bir denge kurulacağını ve p32 -33 ten biri olacağını tahmin ediyorum kamucular için .Çünkü önceki alımların p31 şimdiki katsayıların p32-33 üne denk geliyor.Tabi 29-30-31 kesin olmaz diye bir şey de diyemeyiz.Kurumun takdirine kalmış.Bekleyip göreceğiz.
-
p29 puan türü kanımca bölüm bazlı alımlarda kullanılacaktır.Geçen yıllarda trt uzm yrd ya da yök uzm yrd nin kamu yönetiminde aldığı gibi Bu yıl da Örnek ekonomi bakanlığı dış ticaret uzm yrd gibi
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
p29 puan türü kanımca bölüm bazlı alımlarda kullanılacaktır.Geçen yıllarda trt uzm yrd ya da yök uzm yrd nin kamu yönetiminde aldığı gibi Bu yıl da Örnek ekonomi bakanlığı dış ticaret uzm yrd gibi
p37 kullanılmıştı o alımlarda..
-
@zeyno5454 benim max olarak tahminim max 77 min 75
-
@bolulu umarım öyle olur, iibf yi sistem perişan ettii
-
@bolulu 74 olmaz mı ki: (( sayı 300 ve üzeri gelse sizce 12000 sıralamanın şansı var mıdır hocam?
-
@marjinalfaydali 2014 te gelen 485 kişilik ilanda 75,9 larda kapamıştı. Ama o zamanlar ilk ilanlardandı ağustos ayı gibi gelmişti.GUY filan olmamıştı daha. şimdi 2000 kişi başvurmaz. sgk denetmenliği de 1 ay içinde açıklanırsa. puanın 74 görmesi ihtimal olabilir.
-
@zeyno5454 hayırlısı Allah'tan bekleyip göreceğiz yapavilecek birsey yok ama bu sistem bu sekilde boyle devam edemez
-
@marjinalfaydali hocam diger alim sonuclari belli olursa daha da duser ama o puanakadar düşer mi Allah bilir. Tabi bunda alinacak sayisinin da onemi var...
-
@bonus hocam ben araştırdım o 2014 alımını 75,9 alan kişinin sıralaması yanlış hatırlamıyorsam 16 ya da 17 bindeymiş...sadece sizin bahsettiğiniz durumu bilmiyordum yani öncesinde ilanlar gelmiş miydi çünkü geldiyse böyle düşük kapaması normal.tabi bir de sayının iyi olması lazım..250 kişilik bi alımda hiç ümidim olmaz.inşallah sayı iyi olur. sayıyı ve ne zaman geleceğini bilmeden kestirmek zor gerçekten.
-
@bolulu evet hocam hem ilanın geç gelmesi hem de sayının fazla olması olumlu etkileyecek.puan yönünden bakınca hiç uudum yok ama sıralamam 12 binde.geçen sene bu sıralamaya sahip kişiler 77 78 bandında puanlar almış.umutlu olmam bundan sebep açıkçası.nasip inşallah gelir.
-
@marjinalfaydali benim bildiğim ilanlar gelmedi ilk gelen ağustos ayında geldi il göç sonra eylülde mhuy vmy kasımda da guy gelmişti. Ama hiç kimse yerleşmemişti herkes başvurmuştu bu sınavlara. Bu sene sadece 2017 puanları var gelmesi muhtemel. Sgk da açıklarsa bence gelir gibi
-
@marjinalfaydali elbette dostum puanlarin siralamasi bu snee düşük o nedenle düşebilir ama alımin sayısı nunu belirleyeck kaba hesap yaoacak olursak 300 kisi alinirsa 6000 kisi sinava girecek. Bu nedenle alihazirdaki sureclerin sona ermis olmasi bizim icin daha mukemmel bir tablo ortaya koyacaktir. Sana tavsiyem sen dersini caliş bunu düşünme. Otur dersin başına terk etme orayı
-
@bolulu hocam benim p48 5 binlerde birden çok puan türü ile alim yapicak olması gelmesini engeller mi acaba
-
@bonus inşallah hocam.sadece o dönem bi arkadaş vardı bi kaç ay arayla hem il göçe hem guya girmişti.ilk hangisiydi bilmiyorum ama.
-
@bolulu hocam zaten hiç bırakmadım..yani bende bi bıkma süreci olmadı.hep fazla çalışmanın peşindeyim inanıyorum ki mayıstan bu yana epey yolda aldım ama puan kritik olunca insanın aklı çok takılıyor.bi 80 olsaydı hiç kafama takmadan çalışırdım ama puanım ve sıralamam çok kritik hatta belki ümitsiz vaka .bu sebeple sürekli bi merak içindeyim. sanırım fazla düşünmeden derse devam etmek yerinde olacak.çok sağolun hocam.
-
@marjinalfaydali ilk il göç sınavı oldu guy aralık sonunda oldu
-
@marjinalfaydali hocam 2014 alımını puan sıralama anlaminda çok baz almayın bence çünkü 2013 te vmy piyasayı süpürmüstü 2014 e kalan adam çok degildi..ama bu senede biriken mulakatlar var ozellikle sgk ile kaymakamlik aciklanip gelirse ilan siralamalar dusecektir daha fazla tabi 300 kisilik alim 10.000 leri rahat gorur sanki tabi alim sayisi da onemli ama puan turu cok verilirse siralamalar cok düsmez gibi