İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@aslan-reyiz bekleyelim bakalım
-
@aslan-reyiz güzel haber
-
Hangi puan turu kabul edilecek acaba geçmişte p48 p113 p35 tarzi puanlar kabul edilmis
-
@adam-simith tahminim şöyle olur p48 yanında çekolu bir puan kamulu bir puan ve uluslarası ilişkileri içeren bir puan olur 4 5 tane daha önce böyleydi puanlar
-
tahmin edilen puan türleri açarsa P48'de kaça kadar düşer sıralama tahminen?
-
@aslan-reyiz 300 rakami bizim duyumumuz ile de ortusuyor dostum. Hadi insallah bakalim 300 guzel rakam su yoklukta.
-
güzel haber.
-
@ali-veli guyda da şansın var hocam. Gecen sene p35im 81.5tu siralamam 7090lardaydi. Bursa antalya disindaki her il geliyodu. Önünden 2000 guy 300 sgk 150 200 vmyyi kazananlari da eksilttiginde siralaman 5000e gelir. İçin rahat olsun yani
-
@ff inşallah dediğin gibi olurda bizde 657 ye tabi oluruz artık
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz 300 rakami bizim duyumumuz ile de ortusuyor dostum. Hadi insallah bakalim 300 guzel rakam su yoklukta.
Aynen üstadım hayırlısı inşallah..
-
@adam-simith, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Hangi puan turu kabul edilecek acaba geçmişte p48 p113 p35 tarzi puanlar kabul edilmis
Geçen alıma bakarsak;
- p35 yerine p48 (alan ağırlıklı)
-p31 yerine yine p31 ya da p32 (kamu ağırlıklı)
-p112-113 yerine p42 kullanılabilir..
- p35 yerine p48 (alan ağırlıklı)
-
Beklentimiz su sekildeydi dostlar. Diger alimlarda kismen tuttu kismen surprizler oldu ama yine belli oranda yakalayacaktir.
-
@paretowilfredo ne kacirdik hocam il goc ilanini 300kisi ne zamana gelir duyumunuz var midir?
-
@bonus hocam kac kati cagiriliyor göçte?
-
@duranvarlık il göçte 20 katı çağırılıyor
-
Guy mulakatindan elenen biri olarak tek tesellim ilgoc ve mhuy ilanlarinin yaklasmis olacagi dusuncesi..Allah sabir ve guc versin bizlere
-
@duranvarlık 300 kisilik bir hareketlenme oldugunu beklenen sinavlar basliginda duyurmustum dostum. @Aslan-Reyiz de benzer haber almis teyit gibi gorebiliriz
-
@paretowilfredo Peki hocam sagolun,siz de olmasaniz su surec nasil atlatilir ki..
-
@duranvarlık estagfurullah dostum elimizden geleni yapiyoruz daha rahat gecmesi icin surecin.
-
@kutyler arkadaşım çanakkale ilgöçte uzman yardımcısı müdürünün kendisine söylediği bilgi alımın yapılacağı talebin alındığı hatta çanakkaleye 8 kişinin alınacağı 300-400 kişilik bir ilanın geleceği...