İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Çalışan bir arkadaştan öğrendiğime göre yaprak kımıldamıyor arkadaşlar
Kim diyor bu 300 500 leri çıksın buraya -
@kutyler ne ettin hacı abi biz bu alımı bekliyoruz kaç aydir bırak yaprağı ağacın sallanmasi lazim...
-
@bolulu alımla ilgili şu anda bir çalışma yokmuş ben birşey etmedim
-
@kutyler yok artik yaaa duyum sağlam mi peki
-
ne zaman ki şu siteye girip duyum takip ediyorum. heyecan heves tavan yapıyo çalışma azmi geliyo. Aradan 1-2 hafta geçmiyor ki bütün heves heyecan yok oluyo.
hiç bakmasam kendi rutin tempomda ne güzel mutsuz bi şekilde yaşıyorum zaten. Burası daha da mutsuz ediyo ilan geldi ilan gitti ; ilan gelecek , ilan gelecek gibi yaptı gelmedi.... -
@bolulu şu anda öyle bir çalışma yokmuş yani sayı falan veriliyor bazen belli olan bir şey yok yani herkes afaki konuşuyor.Öncelikle uzman yardımcılarının yeterlik alması bekleniyormuş.Önümüzdeki ay daha netleşir tablo diye tahmin ediyorum.
-
@kutyler anladim. Hayırlısı Allah'tan. Ama kurum bence alım yapar dedigin gibi yeterlilik var öte yandan kayda değer bir alim yapmadı bunlar bir araya gelince alim olacağını düşünüyorum. Ama ne zaman olacağı konusu muallakta. Biz bir an once gelmesini istiyoruz ama bekleyip göreceğiz...
-
@oguzidane hocam sen gardını düşürme ilan gelecek gibi çalışmana devam et inş. guy sgk vs bitince ilan gelir böyle düşün kimseye kulak asma motive et kendini hakkımızda hayırlısı.. her zaman hazır beklemeliyiz arkadaşlar ..
-
@bolulu inşallah kardeşim bir an önce gelir benimde puanlarımın en yüksek olduğu 29-30-31 alım yapacak tek yer göç duruyor.2018 den önce gelir inşallah.
-
@kutyler inşAllah
-
@pareto_wilfredo Herhangi bir haber yok mu? Ya da yeterlilik sınavının beklendiği söylenebilir mi? Mesala Adalet Bakanlıığı 7 ekimde görevde yükselme sınavı sonrasında beklenen ilan geldi bununla bağlantısı olabilir mi ?Kasım ayında gelir ancak mı demeliyiz
-
arkadaşlar bugün konuştuğum uzm yrd arkadaş kurumun maliye bakanlığına talebini ilettiğini söyledi. 400-500 kişi olarak iletilmiş ancak maliye bunun hepsini vermiyor genelde. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşayım dedim.
-
@kzxp 2018 icin mi iletmis acaba
-
@bolulu kardeşim onu sormadım bak. muhabbet ortamında pek girilmiyo bu konulara. ama 2013 girişliler uzman olacak askere gidecekler var dedi illaki alınacak ama tarih demedi. Kasımda sınavları var işte ondan sonra gelir inşallah.
-
@kzxp hayırlısı inşallah
-
Allahım inşallah gelir yakın vakitte ilan .
-
P31 puanım 81 ve sıralamam 3340 civarı. 20 kisilik bir alım olursa bana gelme ihtimali var mı? Kpss sürecini bıraktım. Olursa son kez buna hazırlanmak istiyorum. P48 im 76 ve sıralamam 8 bin. Guy da pek şansım yok gibi
-
@kzxp, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
arkadaşlar bugün konuştuğum uzm yrd arkadaş kurumun maliye bakanlığına talebini ilettiğini söyledi. 400-500 kişi olarak iletilmiş ancak maliye bunun hepsini vermiyor genelde. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşayım dedim.
Antalya'ya seminere giden il göç arkadaşım 300-400 kişilik planlamanın yapıldığını 1.promosyonun uzmanlık sınavının yapılmasından sonra yılbaşı gibi ilana çıkacağını söyledi..seminerdeki üst düzeylerden öğrenmiş.
-
@aslan-reyiz inşallah doğrudur kardeşim umudumuz bu kaldı
-
@bonus İnşallah ben de bekliyorum 83.8 le giremedim geçen dönem alım az olunca yüksek kapatıyor..