İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@bolulu kardeş göç idaresi ilk 2 yıldan sonra duraklama dönemine girdi bekliyoruz bakalım inşallah gelir
-
@Kutyler inş yine az buz alımla geçiştirmez bu yılı..
-
@Kutyler kadro ihdası yapildi yayimlandi ama hala birseyler yoksa başka durumlarda olabilir. Belki de kurumlar bu sefer ohalin uzatilmayacagini ve açiga alinan kisiler hakkinda sürecin kesinleşmesini bekliyor olabilirler.
-
@sssld 210 kişilik kadro olduğunu biliyoruz ama ne kadari kullanilir Allah bilir.
-
Size de hiç ilan gelmeyecekmiş gibi geliyo mu?
-
@bolulu inş en az 210dur
-
@sssld valla bana kalsa 1000 olsun ama yetki bende degil...
-
@bolulu benimki temenni sadece. .
-
Bir arkadaşım 500 alim olacak dedi ama tarih bilmiyormuş
-
@transformation15 500 mü¿waaooww süper bi haber inş doğrudur
-
@transformation15 bir an İLAN geldi sandım yaa 500 de çok ii ya !! inşallaah !**
-
500 ün hepsi birden gelmez gibi. Çok ihtimal vermiyorum. 250-250 bölseler de olur işimizi görür hadi bakalim
-
@davetsiz 2014 yılında (485) kişi ilan gelmişti. ben umutluyum , inşallah iyi bir alım olur
-
Bu ay içinde gelmesi lazım ilanın kasım da oluyor genelde gelir inşallah
-
@sssld umarım öyle olur. bu alım bize ilaç gibi gelir dostum
-
@haniyaki dostum sen bilirsin sence 500 olur mu
-
.............................
-
@transformation15 inşallah 500 doğrudurçfacebooktaki grupta da bu sayı dolanıyor.
-
@davetsiz hocam inşallah bölmezler zira bölerlerse ikinci alım kpss sonrasına kalır yuksek ihtimal.bu da sıralaması ben gibi kritik olan arkadaşları iyice umutsuzluğa sürükler.500 lük alımda sıralama rahat 15 binlere düşer 20 katı çağırdığı için.
-
@marjinalfaydali insallah kardesim