İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Guy şimdi aralıkta gelme ihtimali var mı arkadaşlar benim için önemli istanbul'a gidip İş bulacam . eğer aralikta gelme ihtimali varsa ona göre tekrar derse dönecem.
-
@oguzidane bu soruyu bize değil gelir idaresi başkanına sorsan o bile cevap veremez yalan yanlış şeyler duymak hoşuna gidiyorsa ilk sallama bilgi benden aralık guy gelme ihtimali 0.
-
@guyan-gelmiş kardeşim bilgi olmaz şimdilik desen bile yeterdi. Bişey sallayın yazmadım. Bi bilgisi olan var mı acaba diye yazdım. Veya bilgi ne zamana gelir
-
Mevcut alım sonlanmadan zor. Ki mülakatlar daha pazartesi başladı yanlis bilmiyorsam 6 ekimde bitecek. Mülakat sonuclari bu dönemde zor aciklaniyor. Ama Gib nasil yapar Allah bilir. Gerisini sen hesapla dostum. Egri oturup doğru konuşmak gerek. Arkadaşin edindiği bilgi ne kadar sağlam olsa da benim şahsi fikrim yeni yıl icinde bahar aylarina doğru Mart Nısan aylarina doğru sinav olur diye düşünüyorum.
-
İlan 2017 içinde geleceğini düşünüyorum .Önümüzdeki ay gelebilir hazırlıklı olmak gerek..
-
@tysbyno-hi il göç mü hocam ?
-
Guy konusundaa bende kasımda duymuştum ama çok itibar etmemiştim. Öyle çok baba yerden de duymadım ama çok emin konuşmuşlardı. Geçen seneki gibi her ay duyum paylaşıp önümüzde ki ay geliyor muhabbetinden sıkıldık. Ama şöyle de bir durum var. 2015 yılında iki sınav yapılmıştı. 15 mayıs 2015- 28 kasım2015. Yani yine de bir ihtimal var. İnşş süreci uzatmazlar. Mülakat ardına ilan gelir.
-
@83istanbul hocam o her ay sınav açılacak duyumları sayesinde en azından dersin başındaydık bu sene o da olmayınca insanın çalışası gelmiyor
-
Hey allahım ya
Arkadaşlar Guyun daha süreci tamamlanmadı nasıl bu kadar ümitlisiniz şaşıyorum sizlereSon sınav 4 ay önce oldu daha
Guyu bırakın Göç almıyor uzun zamandır yüklü bir sayı.Bu Aylarda uzman yardımcılarının 3 yıllık yardımcılık süresi doldu.Ben 400-500 kişilik bir alımın olacağı kanaatindeyim. -
@Kutyler 400-500 guy içinmi ilgöç içinmi?
-
@engin0516 ilgöç için tabikide ama duyum değil sadece temenni
-
Arkadaşlar elimde Aysel ÇELİKEL'in '' Yabancılar Hukuku'' kitabı var.
https://www.bilgeoguz.com/urun/43972/kitap/beta-yayinlari/gunseli-gelgel/yabancilar-hukuku/
geçen seneki İL göç sınavı için almıştım biraz bakabilmiştim. neredeyse çizik dahi yok 2016 basımı.
10 liradan almak isteyen ilk arkadaşa veriyorum. Yalnız; gerçekten çok ihtiyacı olan birisine(forumun yönetici düzeyindeki arkadaşlarının referansı olması kaydıyla) bedava da verebilirim.
Yalnızca Ankara içi elden teslimdir. (Kızılay , Bahçelievler, Batıkent ,Etimesgut/Eryaman ve Keçiören/Merkez dışında teslim olmayacaktır) -
@ITALIANO-kpss ben alabilirim hocam 10 tlden yeni değişiklik falan oldu mu?
-
@vlkrt bildiğim kadarıyla olmadı, ama gene teyit etmekte fayda var
-
Bugün sabah facebookta bir grupta '' Il göc alimi yakındır'' yazılmış herhangi bir duyum alan var mı arkadaşlar ?
-
@Okahraman07 hangi grupta ne kadar yakın acaba ?
-
@yigido89 Kpss A ve Kurum Sınavlarına Hazırlık Grubu paylaşım kaldırılmış.
-
@vlkrt kusura bakma biraz yoğun işlerim olduğu için geri dönüş yapamadım özelden de yazdım gerçi ama kitap son basım dediğim gibi. Yani kapsamadığı bir kanun yok güzel bir baş ucu kaynak kitabı olur diye düşünüyorum özelden de gerekli bilgileri attım
-
Nerede bizim ilan yaa
-
@Kutyler hocam daha birseyler yok inşallah tez zamanda gelir çünkü artık vakti gelmeye başladı...