İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@duranvarlık 20 katı kardeşim geç cevap verdim kusura bakmayasın
-
@paretowilfredo p112 veya p113un alternatifi olabilecek, bu seneki ceko bulunan p39-43 arasi puan turlerinden neden yok acaba sizin tabloda
-
@hazals bak bu da ilk ağızdan teyit ama ne zamana gelir gecikmez inşallah yaa
-
@shady1 göc ilgöc ortak degerlendirmisiz dostum o nedenle es gecilmis olabilir. Ceko agirlik dusunulurse p42 olmasi muhtemeldir.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
Meslek tanitimi hem merkez hem de il göc için dostlar. Surda dursun.
-
@paretowilfredo il gocte p 48 kullanilmaz mı ?
-
@ıkt O zaman iyi dalgın hazırlamışım bunu ha Haklısın dostum P35 vardı eski sistemde bunda da P48 olacaktır. Ben daha çok Merkezi düşünerek yapmışım bunu.
-
@paretowilfredo hocam, kamu puan türü olarak p29'un olma ihtimali p31 ve p32 ye göre daha mı düşük?
-
@meç Bölüm bazlı alımlar dışında (Ekonomi Bakanlığı gibi) Yüksek alan yüzdeli puanlar bence zor dostum.
-
@paretowilfredo simdi rahatladim hocam sagolun:) peki siralama olarak kaca kadar sans var sizce?
-
@ıkt Dostum 4-5 puan türü olursa bunu öngörmek nerdeyse imkansız.
-
@paretowilfredo hocam belirttiginiz puan Türlerinde puanlarım 82 83 1800 1900 lü sıralamalarda sınava girme hakkı doğar mı sizce ? En az 200 kişilik bir alımda
-
@paretowilfredo çekolu puan türü de kullanılıyo mu acaba il göç de ¿
-
@sssld Önceki sistemde %10 luk puanlardan seçildi dostum. Ancak bunda ne seçilir kestirmek kolay değil. ancak kurumlar P42'yi sevdiler gibi geliyor bana.
-
@bybredd hepsinde 2000 lerde olmak şansı arttırır dostum ancak dediğim gibi 20 katı da olsa 4 5 puan türü çok fazla değişken demek.
-
@paretowilfredo hocam ilgoc olan bir arkadasla konustum aralikta uzmanlik sinavi olacak daha sonra 300 350 kisilik bir alim yapacaklarini bende duydum dedi.Ocak subat gibi mi gelir ilan o halde sizce:(
-
@aslan-reyiz bir de hangi puan türlerinden alım yapacaklarını söyleselermiş tadından yenmezmiş
-
@yigido89 valla açıkçası puan türleri sürpriz olacak ama p48 p31 p42 benim tahminim bakalım..mutlaka alancılara ve kamuculara ekmek verirler
-
@duranvarlık Muhtemelen dostum. O aralar gelir KPSS olmadan da sınavı yaparlar bu planlama hayata geçerse.
-
@aslan-reyiz P29 veya p30 un olma ihtimali yok mu peki