İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bi sürü puan türü var en fazla ne kadr düşer ki gittiğim yeri kurutuyorm arkadaş olmaz böyle bisy aylar oldu bi mülakat yüzü görmedik dalga geçiyolar resmn
-
Başkalarına gelince bas binlerce kadroyu İİBF ye gelince 20 kişi Allahiniz dan bulun..
-
merkez göç-il göç farkını anlatabilir mi biri
-
anlaşılan çoğu kişinin tek umudu guy kaldı,guyda da hayal kırıklığı olmaması için etkinliklere katılalım,lütfen sessiz kalmayalım
-
Bu iş böyle olmyck biri başlık açsın her gece twtr etkinliği yapalım valla bizi hesaba almıyolar bende twitr hesabı acicam herkes tepkisini koysun geçen sene sesini duyurdu arkdslar bu sene de biz duyuralım lütfen destek verelim birbizme
-
1600 kişilik kadro verildiğini duymuştum 20 kişi almaları tuhaf biraz. Anlamıyorum 1600 kadrodan nasıl 20 kişi şaka yapıyorlar bence 200 falan dır düzeltirler. Böyle avutuyorum kendimi.
-
20 kisimi gercekten sinirlerim bozuldu:)
-
daha öncesi ilgöç sadece p35 ten mi alıyordu
-
Bu sayılar böyke devaö ettikçe Gibin havasından yanına varılmaz yine
-
85 üstü kapatacağı kesin. il göç uzm yrd atanan 20 kişi ilk vmy mhuy sınavına girip kaçacağıda kesin hiç mi bunu düşünmüyorlar
-
200 kişi yerine 20 yazılmış olmasın, hata vardır inşallah.
-
20 olamaz dostlar. Bu gerçekten sakadır. Kurumda bangır bangır ihtiyaç var. İstanbul için talep en az 50'dir. Bu rakama gerçekten inanamıyorum.
-
83 e düşer mi puanlar cildirmamak elde deil bune
-
şaka gibi yemin ederim kötü bir şaka
-
Aylardır beklediğim ilana bak ne denir ki kurumu kapat gitsin ilana çıktığına değmez be vicdansız
-
Zaten tepkimizi yetkililere iletemiyoruz korkuyoruz bari dua edelim de guy için 50-100 kişilik ilan vermesinler.
-
Rahat rahat girebilecegim bi ilgoc vardi diyordum. Ona niyet ettigim gibi mahvettigim bi oldu. Bendeki bu inanilmaz itici kuvvet hicbir seyde yok masallah subhanallah️ Guzelmis dedigim 3 gun yasiyor️
-
Esas alım için, seçim arifesinin beklendiği aşikar.
-
puan türleri garip adamlar bizle eğleniyor resmen
-
20 kişide 85-90+ puanlılardan olacak, o insanlar güneydoğuda sınır kapılarında sanıyor musun ki taşra uzmanı olarak kalsın... ilk aylarda hop başka kuruma.
Dalga geçiliyor