İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Lutfen bu bir hata olsun lutfen.. Sabah uyandigimizda duzeltilmis ilan gelsin 20 nedir ya
-
devlet ümidi kesin diyor özelde fırsat yok madem umidi keselim diye her şeyi yapıyorsunuz alternatif özeli güçlendirin be o da yok sosyal patlama olacak bir sonraki aşama o yani kaç milyon genç işsiz ya herkesin kafası basıyor kimse salak değil beceriksiz değiliz hiçbirimiz ne yapmaya çalışılıyor anlamıyorum yeter artık ya ne yapmak gerekiyor
-
Biz bu aşamada ne yapabiliriz? herkes arasa mı kurumu ne yapsa 20 yazıyor 200 mü diye trafik yaratsak
-
@rybczynski2 valla hocam o konuda inşallah hata yapmışlardır, 200 falandır o 20 nedir ya. herkes bu sınavı bekliyordu bence bi şeyler yapalım gerçekten haksızlık
-
Ben anlamadim olayi. İki sinav ayri tarihlerde isteyen ikisine de girebilcek mi yani? Ayrica 20 cok sacma bi yanlislik var bu işte. Bence duzeltilir
-
Merkezde 70 lira ilgöç ise 60 lira sınav ücreti de var.
-
iibfliler koyun gibi oldugu surece 20 kisi bile cok. yakinda 2 kisi cikar ilana twitter'dan etkinlik yapiyoruz 15-20 kisi katiliyor. ogretmenler etkinlik yapinca tt oluyor. her sene binlerce ogretmen ataniyor. bu isler boyle. 3-5 sene sonra guy alimlari da 300-500 kisiye dusmezse ben de bir sey bilmiyorum. hadi gecmis olsun
-
@issiz yine kimse katılmaz geçen sene bir yerlerimizi yırttık kaç ay ugrastık milleti getirtemedik. Bu 20 kişilik ilandan sonra yine oturup ders çalışırlar. çünkü biz oturup birşeylerin yapılmasını başkalarından bekleyenlerdeniz
-
@köyün-ağası kesinlikle hocam. ayni durum su an ogretmenler icin olsa ortalik bu saatte bile olsa ayaga kalkmisti. simdi baktim sadece 3 kisi yazmis. neyse bizimkiler ders calismaya devam etsin. yakinda 85 aldim acaba guya girmeye yeter mi diye dusunmeye baslariz
-
Aylardır giremeyeceğim bir sınav için hazırlanıyormuşum yazıklar olsun gece gece sinirlerim bozuldu bir dahaki ilgöç ilanının gelmesi 1 seneyi bulur ki kac kişi alcakları yine belli değil ben pes ettim gerçekten özelde ne iş olursa çalışacağım artık bu iibflinin hali suriyelilerden kat kat daha kötü Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
-
Bugün 300 diyen arkadaş ne oldu
-
İl göç bundan önceki alımda 70 kısı almıstı o sayıyı baya az bulmuştuk beterin beteri varmış meğer 70 yine iyiymiş
-
Sözün bittiği yerdeyiz...İİBFNİN RUHUNA EL FATİHA...
-
@gundalko sıralamaya giremeyince iade ediyorlar mı acaba ücreti ben en son başvurduğumda iade edilmişti diye hatırlıyorum da
-
#GöcIdaresiİİBFyiÜzdün Twittera geçelim artık bu kadar insan buraya değil Twitter a yazsın
-
Bu ileti silindi! -
@rybczynski2, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
#GöcIdaresiİİBFyiÜzdün Twittera geçelim artık bu kadar insan buraya değil Twitter a yazsın
Ahahahha.Taga bak.Yoo üzmedi hiç bence.Şakamısın kardeşim sen.İsyankar olun biraz.İçimiz yandı,içimiz!!!
-
@kuzeyege sevgilisinden ayrilan ergen kiz itemi hahhahhahha
-
@kuzeyege Allah Allah kardeşim ben mi açtım tag ı ?????!!
-
@ertuğrulbey beklediğim ilan değildi benim ama yazılanları okudum. Cevap olarak 3 basamaklı dedim ki 300 u boşver 500 bile deniyordu. İmkansız bu sayı talebi karşılasın arkadasim