İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@rybczynski2 tamam tamam kardeşim kusura bakma.Sen bildirdin sadece.Senin suçun yok.Suç hepimizin.
-
Tag bana ait değil bu tag üzerinden yazıyorlar gidin ilk yazanı bulun ona köpürün!!!!!! Zaten sinir küpüyüz burda sizin yazdıklarınıza cevap vermekle mi uğraşacağız???? Sen yaz tag sen sürdür
-
@kuzeyege Eyvallah kardeş tamam
-
Herkes gergin... Normal tepkiler...
Ben sadece muvafakat zorluğu çıkaran bu kuruma realist olarak hedefi burası olmayan kişilere basvurmamalarini tavsiye ediyorum. Sıralama bana mümkünü yok gelmez yanlış anlaşılmasın, kendim için demiyorum ama sayı çok az bari hakeden girsin... -
Kardeşler.Twitterdan mivittırdan sonuç alamayız ben size söyleyeyim.Bu sınavı bekleyen kaç kişi var!Potansiyelimiz ne kadar! Twitter ı aktif olarak kullanıyorum ben ama kaç kişi kullanıyor A grubuna hazırlananlardan.Herkes afedersiniz g.tünden korkuyor aman laf etmeyelim diye.A grubunun yapacağı etkinlikten bi cacık olmaz.
-
70 kişilik alımla ilgöç uzmanı olan arkadaşıma muvafakat vermiyolar. Haberiniz olsun gireyim başka yere geçerim diyen arkadaşlar uzak dursun.60liraya kestane alın yiyin daha iyi.
-
@kuzeyege a grubunun yaptığı etkinlikten tabi bir cacık olmaz alımlar mülakatla herkes korkuyor öğretmenler sayıca çok olduğu için onların mülakatı bizim gibi olmadığı için rahat tepki gösteriyorlar bizler fazla ses çıkarsak sınavı geçtin bir bahaneyle mülakattan elerler kadro sayısı az elemek için yer arıyorlar bu normal bir durum değil ama bir günde de değişecek durum değil bu komik rakamlardan sonra iyice umudum bitti benim
-
Bu ileti silindi! -
@rybczynski2 haklisin haklisin evet herkesin psikolojisi bozuldu .birbirimizi hos gorelim
-
@kuzeyege zorunlu görevle atanan meslekler neler kardeşim bilgin var mı bu yaştan sonra oyle bir şey mi okusam diye düşünüyorum
-
Twitterda 20 kişi ha var ha yok bu ilana bile isyan etmiyorsa iibf çok bile gelmiş bu ilanlar
-
@kuzeyege kardesim korkmayalim mi?sen soyle hayatimiz pamuk ipligine bagli agzimizdan ne ciksa mulakat hanemize eksi olarak donuyor
-
@fabercastell Vallahi bilmiyorum kardeş.Ben şimdi Halkbankasını bekliyorum oldu oldu,olmadı bırakıyorum artık bu işleri.Yeter Daa kaç sene oldu ! Adam KDG ye personel alıyor 8 kişi ! Bu nedir ya ! P48 bekleyen 20 bin kişi var.Onlarada sınav yok bu sene görün bak.
-
bu alımlardan sonra a ya hazırlanılmaz artık merkezi atama kalkmadan ki 2019 dan sonra kalkabilirmiş kendimizi b den bir yere atmaya bakmalıyız tek çare bu gibi
-
@asya sıralama önce belirleniyor, kesin sınava girecekler listesi açıklanınca sınav ücreti yatiriliyormus. Yazıyor ilanda
-
@bircahil Sende haklısın kardeş.Böyle söyleyene de diyecek bişey bulamıyorum şimdi.
Herkes senin gibi zaten. -
@falanfilan hayret onu bari düşünmüşler
-
Hakkımızı dile getirmekten neden korkalım hakaret vs yazılmadoğı sürece sıkıntı olmaz
-
@asya Boşver ya anlatamazsın
-
twitterda tt olmak için bazı yollar varmış onlara başvuursak olur belki