İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Binlerce kişi bu ilanı bekliyordu çok yazık oldu..
-
@antimülakat hocam rakamin yanlis yazilmasi gibi bi durum olabilir mi. Daha once ornekleri varmi bu tarz hatalarin
-
Aylardir 20 kisilik ilani beklemedik biz yazik be yazik hic cikmasaydiniz ilana
-
@officialsecret seçim falan değil seçimler 2019 ekimde yapılacak yani daha seçim öncesi 2018 kpss 2019 kpss var
-
ahahahahahhahaahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
guy ilani da 50 kisi gelsin :))
200-300 kisi bekleniyodu sinava 400 kisi cagrilcak. masallah 17381 tane puan turu yazmislar bi de. 87+ kapatir gecmis olsun.
-
Yazık gerçekten çok yazık. Dalga geçilir gibi. Guy ilanı kaç kişi olacak o da 30 kişi mi ?
-
Böyle saçma salak ilan görmedim.
-
@issiz valla 87 ise iyi
-
puan türleri arasında p48 de yok , yani p35 in karşılığı
-
@kismetnasip hocam maalesef zannetmiyorum 400 kisi sinava cagrilcak demis
-
İlana çıkmak için çıkmışlar, Puan türlerine P1 den P48 e kadar deselerdi daha isabet olurdu.
-
@hattorihanzo ahhh kalbim dayanmayacak bu uzuntuye bu gece
-
arkadaşlar yalnız bu merkez göç uzman yardımcılığı ve sayı 20 bence gayet iyi,il göçte bi kaç gün içinde gelir
-
@sbf12345 kardeş il göç 20 merkez göç 14 iki ayrı ilana çıkıldı
-
@sbf12345 merkez 14, ilgöç 20. Malesef!!
-
Abi boyle bir ilan gormedim yaa bu kadar anlamsiz!! hem puani 80 e cek hem 500 tane puan turu yaz alacaginda 20 kisi tebrikler harika bir revizyon
-
@rybczynski2 oha ciddi misiniz ? dur bi daha bakayım öyleyse gerçekten hayal kırıklığı
-
@kismetnasip valla teselli edebilecek birseyde soyleyemiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun
-
-
aman Allahım bu ne ?