İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
puan mı önemli sıralama mı arkadaşlar?
-
Herkes taze taze BİMER üzerinden şikayet butonunu seçerek, bu 20 kişilik ilanın mhuy guy duy duy un ilanına benzememesi için mesaj yazıp gönderilecek alanda da Maliye Bakanlığı ni seçebilir mi? Lütfen bu twitter da gündeme girmek kadar zor değil, direk mesaj olarak karşılarında olacağız. En az 10 kişi bile iyidir. Fazlasında gözüm yok
-
@aylin İnsanlık bunların ikisinden de önemli. Utanacaklarini bilsem yüzlerine tukururdum ama bunlarda o yüz nerdeeee
-
@aylin puan diyorlar hocam
-
Düzeltme:Mhuy guy duy dguy ilanlarının bu 20 kişilik ilana benzememesi için bimer üzerinden mesaj atalim. Durumu açıklayalım. Bu yolu da deneyelim.
-
twittirı olanlar geç saatte az twit atılır sabah gündemde olur mu acaba bir site varmış rtwt org gibi bir şey o otomatik rt yapıyormuş
-
eğer ayakta olan varsa twittera #iibfilanbekliyorartıkyeter yazsın sonra rt hilesi diye google girsin ordan 20 tane rt seçeneğini seçsin ben bir 20 lik attım daha fazla da atılabilir denmek için yaptım
-
herkes uyumuştur zaten ama birçok rt yöntemi varmış
-
@ua1905 benim zamanımda sorun yaşanmadı kolayca aldım. Fakat benden sonra arkadaşlarım idare mahkemesine dava acti kazanıp öyle gittiler. İs durumu tayini icin arkadasım 1,5 sene bekledi. Bu konularda kurum eskisi gibi değil baya insanı mağdur ediyor. Ama herseyde olduğu gibi “adamın varsa” muvafakatı hemen de alabiliyorsun
-
Bimer, cimer, twitter, mektup, gazete ilanı her yol denemeliyiz artık. Bir bir yok oluyor umutlarımız. Böyle giderse bizlerde bir bir yok olacağız. Uyanın efendiler. Zaman birlik ve hak isteme zamanı. İsyan değil bizim yaptığımız sadece hakkımız olanı istiyoruz.
-
Hakkımız olsun yataklarında rahat uyuyamasınlar bizi bu duruma düşürenler. Biz devletimize Allah zeval vermesin devletimizi milletimizi korusun diye dua ederken devlwtin bize yaptığına bak. Haberi gördükten sonra 3 saat uyuyamadım sinirden adamlar yoğunluktan haftasonu bile çalısıyoruz diyor devlet baba 20 kişi işe alıyor.
-
Vay be bu ilan çok olmuş Twitterda falan yazalımda eğitim fen fakültesi mezunlarıda başvursun biz nasıl doldururuz bu kadroyu
-
Utanmasalar p10dan da alım yapacaklarmış
-
merhaba arkadaşlar forumda yazılanları takip etmeye çalışıyorum ben de bu süreçten çok ama çok rahatsızım. Geçmişteki kaybolan yıllarını geri versek deseler hayatta iibf okumak şöyle dursun üni bile okumak akıl kârı değil bu devirde. Alımlar sadece il göçte değil diğer kurumlarda da durum aynı bu sene. Ayrıca ben anlamıyorum TT olmanın ne fayda sağlayacağını ilk sırada da görünsek kurum başkanları müşteşarlar vs tt gündemi mi takip ediyorlar sanki. Benim önerim yukarda bahseden 2 arkadaş gibi Bimer'e başta olmak üzere kurumlara ve şu anda ilana çıkmış olan il göç kurumuna şikayet, mail, telefon trafiği yapabilmek gerekir. Yanlışlık mı oldu acaba diye en azından kurumlara şeffaflık kazandırmak için süreç böyle mi devam edecek öğrenmiş oluruz ve geçirdiğimiz güzelim yıllarımızı heba etmemiş oluruz. Bizler hukuk yalamış yutmuş kişileriz kim bakar daha dünkü tivitıra temsilciği bile yok o canım Türkiye'mizde 2 sene önceye kadar. Edevletten cumhurbaşkanına yazmak gerekir. Yani demek istediğim twitter, şikayetleri ya da istekleri iletme mercii değil.
-
@kg17 organizasyon onemli akşam herkese duyurmak gerekir
-
Maalesef sessiz sedasız herhangi bir tepki gösteremeyen öğretmenler kadar dahi olamayan iibf mezunlarına reva görülen şaka gibi 20 kişilik ilan vatana millete ''hayırlı'' olsun. Daha önce defalarca belirttiğim gibi 100 binlerin organize olarak katıldığı ''kitlesel eylem'' yapmaktan başka bir çare yok bu geldiğimiz süreçte. İşsiz kitle hakkını savunabilir mi peki, orası muallak.
-
Bence Bu Kadar Az Kadro Ve Bir Çok Puan Türü Belirlemişken Taban Puanı Da 80 Değilde 90 Belirleseler Çok Daha İyi Olurdu.
-
BU AKSAM 20:00 TWITTER ETKINLIGI VAR ARKADASLAR LUTFEN KATILIM GOSTERELIMMM!!!!!! YETER ARTIKK!!
-
Gecenlerde bi arkadas gelmesi muhtemel il göç ilanı ne güzel bi ilandır ilanı yayınlayacak olan bakanlık ne güzel bi bakanlık yazmıştı hoş bi yazı ama üzülmüştüm ne kadar zor durumdayız küçük bi duyumda bile ne kadar mutlu oluyoruz die bu sabah ilanı görünce o kadar üzüldümki bi saat ağladım sinirden aklımızla emeğimizle dalga geçtiler resmen biz bunu haketmedik yazıklar olsun
-
Bence yanlış bir alım politikası.Hiç ilana çıkılmasaydı daha iyi olurdu en azından tepki çekmezdi.Madem ihtiyacın az o zaman bekle belli bir limite gelince de ilana çık.Bu şekilde kime ne faydası oldu