İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
basvurular ne zaman baslayip bitiyor takip edemedim
-
@denetcii il göç olan bir arkadaş dedi hocam uzun değil zaten pasaport kanunu
-
@mağdurum 19unda başlıyor da ne zaman bitiyor hatırlamıyorum
-
@sneijder5 bilemiyorum ki siz başvurun yine de belli olmaz
-
24 Ocak'ta başvurular başlıyor .SGK belli olursa 400 aday tekrar ilgöçe başvurmaz merkez göçe başvurur belki de ..400 kişi aradan çıksa kaça düşer acaba puanlar ?
-
İl Göç için 2014 teki 485 kişilik alımın olduğu sınavda sınava girecek 400üncü kişinin KPSS puanı 88,48 .. 2016 daki 70 kişilik alımın olduğu sınavda sınava girecek 400. kişinin KPSS puanı 86,52 .. 2014 ve 2016 da hangi sınav ilanı ne zaman geldi kaç defa geldi konjonktür nasıldı bilmiyorum.. Fikir vermesi açısından durum bu şekilde.. Ha şöyle bir ayrıntı var 2014 ve 2016 da beş puan türünden alım yapıyordu şimdi sekiz puan türünden alıyor bu bir dezavantaj .. Kaymakamlık+VMY+SGK açıklanırsa benim şahsi düşüncem il göç 85-86 ile kapatacaktır.
-
Başvuru 24 ocak-2 şubat arası yapılıyor.. 6 şubatta sınava girecekler listesi yayımlanıyor.. 7 şubat-14 şubat arasında da sınav ücreti olarak 60 tl yatırılıyor..
-
@moonlight aciklansa zaten asagi cekilir puanlarben basvurmam olsa yani sgk.bir suru arkadas var boyle
-
Bugün bilgisayarı karıştırırken buldum ne kadar işe yarar bilmiyorum ben de bakmadım henüz birkaç kitap pdfi vardı ama onları maalesef paylaşamıyorum onlarda kamu yönetimi ve uluslararası hukuktu bunlar umarım işinize yarar. https://yadi.sk/d/nTMTBWhG3RYR6U
-
@elinor-ostrom sağolun hocam, ya az kişi de alınsa bu sınava 400 kişi girecek nerde bu arkadaşlar
-
@asya Hocam başvuracak çoğu kişi başka kurumlardan sonuç bekliyor.O yüzden sayfa henüz canlanmadı.Sgk,vmy falan açıklansa elenen arkadaşlar doluşacak gibi buraya.
-
@luthor valla ben guy mülakatından elendim en son sgk da beklemıyorum bir umudum burası kaldı
-
@asya Şu alımlar açıklansa gerçekten bu alıma ihtiyacı olanlar başvursa ama ben böyle bir hantallık görmedim.
-
@luthor aynen öyle valla yıldım artık ya 4. Yıla giriyorum. İlgöçün alan soruları guyunkine benzer mi acaba zorluk olarak. %80 zaten alanmış %20lik kısım için yabancılar kanununu okumaya başladım bugün
-
@asya Benzerdir hocam.Kitaplarda çıkmış sorularına denk geliyorum pek zor değil.%20 lik kısım seçici olacak gibi.
-
@asya %20 lik göç kanunu inanılmaz önemli , alandan da özellikle hukuk iktisat maliye noktasında fire vermememiz gerekiyor .. Diğer muhtelif dersler çok can sıkıcı doğrusu ..
-
@asya hocam paylaştığım linkte geçmiş sorular tam olmasa da var alan yapılıyor ama %20lik kısım sorun oluyor ona sağlam çalışmak gerekiyor. Ben de guydan elendim sgk da bu kadar uzadıkça umudum kalmadı açıkçası o yüzden girdiğim gireceğim sınavlara yoğunlaştım en iyisi sanırım bu olur sanırım bizim için
-
Daha önce il göçe giren var mı arkadaşlar
-
@moonlight şimdi bu %20lık kısım sadece 6458 sayılı kanundan gelecek. Onun dışında siyasi tarih yönetim bilimi va gıbı dersleri de %80lik alanın içibe almışlar değil mi yanlış değilim? Acaba kacar tane soru gelıyor onlardan
-
@elinor-ostrom inşallah sgk olur sizin. 20 kişi az sayı ama yine de sonuçta 500 kişi de alınsa matematiksel oran aynı olacak o yüzden önemli olan sınava girecek sıralamaya girmek bence