İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
85 civarı puanları gereksiz e mi gönderdiler naaptılar
-
@ordinal-fayda daha neler var o listede
-
@gunef gereksiz e-posta nerde oluyo telefonda yok ben bulamadım
-
Denilen puanların üzerinde olup da mail gelmedi diyen arkadaşlar gereksiz E-posta klasörünüze bakın
-
gmail de yok gereksiz e posta diye bir yer
-
@asya eksik belge filan mı oldu acaba bir arayıp sorun
-
@25torsteinn ne diyim hayırlısı. Suriyelilerle, orta asyalılarla uğraşmak için sıraya giriyoruz:)
-
Arkadaşlar kaçla kapattı duyduğunuz en düşük puan kaç
-
85 puanla başvurdum mail gelmedi . kurum sınavı nası birşey acaba çok merak ediyorum
-
Arkadaşlar yüksek puanlılarda varmış mail gelmeyen bu işte bir terslik var galiba herkese aynı anda gitmedi
-
@metehan, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
85 puanla başvurdum mail gelmedi . kurum sınavı nası birşey acaba çok merak ediyorum
Hocam bende 85 ile kaldım,şu yığılmalar bir sona erse bizim gibi ara puanlar rahat edecek.
-
Bir liste hazırlamak ne kadar zor ya gerçekten mükemmel bir bürokrasiye sahibiz
-
@ordinal-fayda aynen benimde 88 kusur puanım var başvurduğum ve dediğin gibi yokluk da var lise mezunlarının alındığı yerlere bile başvurdum kardeş ben söyleyeceğin başka bir şey varsa söyle dinlerim...
-
Arkadaşlar aradılar benı mailimde sıkıntı olmuş. Girecekmişim sınava. Listede yayınlanmayacak dedi. Bende yayınlamak zorundasınız dedim bazı arkadaşlar isminin görünmesini istemiyor dedi!
-
her şeyianladım da 60 liraalık ne ücreti yatırıyoruz diger kurumlardan farkı ne bu kurumun sınava girmek için harç yatırıyoruz ayrıca
-
@wickselll geçmiş olsun hocam 3 5 kişilik alım olunca anca bordo bereliler girebiliyor yapacak birşey yok
-
Yayınlanmayacak ne ya kaçla kapattı onu da söylemiyecekler mi düpedüz saçmalık bu
-
@furkitofaso valla ben yaptığınız yasal değil aleni listeyi yayınlamak zorundasınız dedim öyle cevap verdiler bana
-
@asya bazı arkadaşlar da görünmesini istiyor ne olacak şimdi deseydin 99-100 puanla başvurup utanan insanlar var o yüzden kesin.. hiç olmadı taban puanı sorsaydınız keşke:)
-
86.3 puana ne mail var ne bilgi yani hüsran. isminin açıklanmasını istemeyenler kraliyet ailesinden mi acep !