İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@yasaklı valla ben o anda ağladığım için ancak o kadar sorabildim. Yalnız beni arayan üniversite igöç İdaresi değil numarayı da gizlemişler
-
hayatımda duyduğum en saçma şey la. isimlerinin görünmesini istemiyorlar ne demek la? bu ne saçma bir şey. isimleri namahrem mi bunların? isimlerinin görünmesini istemiyorlarsa bu sınava başvurmayacaklardı. bana ne lan. 85 puanla mal gibi ortada kaldım. kaç aydır ne kurum var ne sınav var. insanlar sinirli. bunları bilmeleri gerekiyor.
-
Türkiye de masonların bile ismi belli il göçe gireceklerin ismi belli değil
Angara Sosyal B.Üni ne yapmaya çalışmaktadır? Neyi amaçlamaktadır? Kime hizmet etmektedir? Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar -
@hahamas yani yasal değil bence yaptıkları kim hangi puanla giriyor görmek lazım
-
Kalite yerlerde şimdiden kazananları hem tebrik ederim hem de geçmiş olsun diyorum.Lakin ne kadar zor yola girdikleri bariz ortada
-
isimlerin görünmesini istemiyor gibi bir bahane saçma. Demek ki KPSS puanı düşük torpillileri sınava sokacaklar
-
@bonus ne kadar düşük olabilir ki hocam?
-
@asya ya ne söyliyim cidden yazık günah hocam bunların yaptığı hiç doğru değil şeffaflığa aykırı sizlik bişey yok söylemişsiniz benim aklıma bile gelmezdi böyle bişeyi sormak
-
MİT : İl göçe gireceklerin isimleri devlet sırrı olarak saklanmaktadır.İki kişinin bildiği sır değildir
-
@iyakşamlar şimdi 59 u 95 yaparlar 78 i 87 yaparlar. Bunlar olan şeyler torpille. Nerden biliyorsun dersen İnsan kaynakları müdürü bir akrabam var anlatırdı.
-
@furkitofaso valla o anda Sinirden ağlıyordum hatta tam buraya yazdım 88lr bana gelmedi mail diye sonra aradılar beni. Aleniyete aykırı falan dedım biz bundan önce de sınavlara girdik listeler yayınlanmak zorunda dedim
-
87 ile kapattığı söyleniyor facebookta...
Dershaneler ilanlar akacak, acayip alım olacak diye diye 2 yıldır grup üzerine grup açtılar. 2016 kuşağı 2017 ile birikti görünen o ki 2018'de birikecek.
Diğer kpss geldi ortada ilan yok. Ufukta da görünmüyor bile. Allah cümlemizin yardımcısı olsun
-
Ne idüğü belirsiz üniversitenin yapacağı iş bu kadar olur işte
-
86.99 puanla başvurmuştum mail gelmedi 87.2 ile mail gelen varmış taban puan bu aralıkta oluşmuş olmalı
-
Bence 85 üstü puanlı il göç uzman yardımcısı geçici personeldir, gidicidir, hele ki guy açılırsa belki de hiç başlamayacaktır işe...
-
Ya şu sınavları yapacaksa sadece ösym yapsın ben razıyım ön başvuru için 10 lira 20 lira neyse parası yatırmaya
Hiç değilse TC no ve şifre girdiğimizde girip girmeyeceğimiz belli oluyor -
Liste açıklamamak nedir? İyice saçmalamışlar, benim de puanım fena değil bu işsizlikte herkes her sınava başvuruyor kim neden isminin açıklanmasını istemiyormuş anlamadım.
-
Mail gelmeyenler nereden öğrendi durumu?Böyle bir ilanın 87 ile kapaması ayrı bir komedi.
-
86.85 mail gelmedi arkadaşlar
-
Şu numarayı bi verin hele arayan bakem