İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@asya iyi meslek olsa calisilir da motive etmiyo insani
-
@shady1 mezun olalı 4. Yıla girince maalesef böyle seçme lüksüm olmuyor️
-
@asya millet ders çalışıyor, ders
-
@drago aman öyle olsun️
-
bu hafta sgk açıklanırsa bu sınava ciddi olarak hazırlananlar çok avantajlı olacak
-
@drago ay inşallah valla ben aşırı ciddiye alıyorum️ Tek tutunacak dalım bu kaldı
-
@asya o zman İnşallah sizin için bu hafta açıklansın diye dua edelim hepbirlikte , benim beklentim yok bu sınavdan sırf işsizim ve meslek seçme şansım yok diye giriyorum sgk sonucum olumlu olursa Ankarada olsam dahi sınava girmeden döner gelirim ve eminim sgk bekleyen çoğu kişi aynı şeyi yapacaktır
-
keşke senin gibi sgkyı açıklayacak olanlarda bu kadar duyarlı olsa
-
@drago inşallah sizin sgk olur tekrar sınava girmekten de zoru o mülakat aşamasını tekrar yaşamamış olursunuz mis gibi. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
-
@iso22 keşke ama 5 ay olmuş! duyarlılığın "D" sinin bile olduğunu sanmıyorum
-
@asya Aminn, inşallah o süreçleri baştan yaşamak zorunda kalmam, enerjim kalmadı artık herşeyi başa sarma olayına
-
Arkadaşlar yabancılar hukuku için kanunlara bakıyoruz zaten sorular ile örtüşüyor ama diğer kamu ve uluslar arası ilişkiler kısmı için burda eski paylaşılan notlar yeter li mi sizce daha bakmadım 5 gün onlara bakmayı düşünüyorum ama bir teyit etmek istedim
-
@beşiktaş1903 muhtelif kısmı tam bir derya deniz ama bazı şeyler var sadece soru gelme ihtimali öok yüksek olan ve daha önce de sorulan, mesela siyaset bilimde locke hobbes rousseau max weber aristo bunlardan illaki sorarlar siyaset bilimi mezunlarının biraz daha aşina olduğu konular
-
@asya anladım teşekkürler kafamda en azından bir şeyler oluştu çünkü bu alanlara çok yabancı olduğumdan ötürü çok boşlukta duruyor benim için
-
@asya, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@beşiktaş1903 muhtelif kısmı tam bir derya deniz ama bazı şeyler var sadece soru gelme ihtimali öok yüksek olan ve daha önce de sorulan, mesela siyaset bilimde locke hobbes rousseau max weber aristo bunlardan illaki sorarlar siyaset bilimi mezunlarının biraz daha aşina olduğu konular
Kamu uluslararası vs derslerinden neredeyse çıkmış sorulara bakarsak yarısı siyasi tarih siyasal hayat soruları...birkaç tane siyaset ve yönetim bilimi derslerinin en bilindik şeyleri gelmiş..alanı ve kanun kısmını yani 80 sorudan ne kadar fazla yapılırsa o kadar iyi çünkü genelde 20 soruluk kamu vs kısmına çoğu aday çalışmıyor ya da okuldan kalma bilgilerle yapıyor..
-
@aslan-reyiz eyw. hocam zaten senin paylaştıklarına bakıp gidicem alan iyi kanun da kolay geldi anlaşılır net şeyler ama bunlar hakkında bilgim 0 bakalım hayırlısı artık
-
@aslan-reyiz 87 puanla kapatan ilgöç bence hayatının en yüksek ortalaması ile kapatacak daha göremez️
-
vallahi özellikle benim gibi kamu mezunu olmayan siyaset uluslar arası bölümleri ölüm gibi geliyor umudumu da törpülüyor açıkçası biraz da baktım bu dolaşan notlardan ama harbi derya deniz özellikle alanı iyi yapmak lazım kanun ve bu muhtelif alandaki dezavantajı azaltmak için alanda belli olmaz ters gelirse kötüü olur bir stres bastı yani beni
-
evet konu olarak kapsamı en geniş olan sınavlardan biri
-
Arkadaşlar merhaba kamu maliyesinin kapsadığı dersler neler? KPSS Maliye grubunda hangi dersleri içermektedir?
Teşekkürler