İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ilanmılano Eyvallah hocam.Metro ile ulaşılıyorsa iyi.Teşekkür ederim.
-
@asya ASBü’de yapılacakmış ilan metninde yazıyor.Ben baktım tek kampüsü var galiba.Sadece ulus kampüsü çıktı.
-
@luthor öyle mi teşekkürler
-
@luthor eğer Ulus'taki yeri ise 1 Aşti Ankaray + Kızılay aktarma metro Ulus metrosu (tek otobüs karşı tarafında Ulus'a giden otobüs de olur ama beklemeye gerek yok) sonrası çıkışı Valilik diye sorun zaten o yönde 10 dakika falandı yürüyerek
Pazar günü ise Aşti otobüsten inip 1 saat belki toplam kapısında olursunuz
-
Asbü duyurularinda hesap isletim ucreti diyo ya gördükce guluyorum ya. Eft ucreti ne zamandan beri hesap isletim ucreti olmus! Hesap isletim ucreti bankada sahip olunan hesaplar icin alinan ucret olmasin yanlislik olmasin
-
@luthor Ulaşılıyor hocam ancak Ulus metro durağında inince 600 metre kadar yürümeniz gerekiyor.
-
@waitforit Ulustan başka var mı hocam bende emin değilim.Nette sadece ulus kampüsü çıkıyor
-
@ilanmılano Sorun değil o hocam.Sağ olasın
-
Aştide indiğinizde Konya yolunun diğer tarafına geçin .Ulus dolmuşlarına binin. En uygunu bu olur
-
@shady1 Bir duyuruda da güncelleme atılıyor yazılmış. Kim yönetiyor siteyi kim bilir.
-
@luthor bakalım bir gelsin adres, bu olursa tarif hazır. Emin değilim ama başka yer olursa da yazarız nasıl hemen zaten hocam, başarılar.
-
@safitürk69 en uygunu dolmuş gibi kart falan metro bizi baya uğraştırır sanırım.
-
Herkes günübirlik mi gidiyor eşyaları nereye koyacaz işimiz var sanırım baya
-
Giriş belgelerini göremiyorum ben halaaa
-
Mail geldi arkadaşlar
-
@denetcii bana yine mail gelmedi️
-
çok garip sistemleri var
-
Ankara müzik ve güzel sanatlar üniversitesi / Yukarı Dikmen mah. 648. Cadde turan güneş bulvarı oran/ çankaya/Ankara çok güzel nette bulamadm var mı bilen ?
-
@denetcii ankara da boyle değisik okullar da mi varmis töbe yarabbi
-
Herkese mail geldi mi?