İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Zaten internet sitesinden alacaktık diye biliyorum giriş belgelerini.
-
@denetcii olsun hocam dediğim gibi Kızılay ardından Oran Sitesi dolmuşu Güvenpark'tan kartla uğraşmadan toplam 80 dakika diyorum Aşti'den, sitesi olmayan üniversite mi olur hakkaten. Neyse ben başvurmamıştım sınava ama size başarılar arkadaşlarım.
-
@denetcii al benden de o kadar gider kendimi ödüllendiririm sonra da döner gelirim
-
@denetcii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 sgk yı sınava 5 dk önce kazandığını göreyim geri dönmezsem adam değilim:)
aynen dostum
-
@waitforit Hocam aştiden tam olarak bir tarif edebilir misin?
Ankara müzik ve güzel sanatlar üniversitesi / Yukarı Dikmen mah. 648. Cadde turan güneş bulvarı oran/ çankaya/Ankara
-
@luthor bana da geldi aynı yer herkesin aynı galiba
-
Bana da geldi.tek tek gönderiliyor demkki
-
@luthor şimdi buraya nasıl gideceğiz️
-
@luthor Aşti'den ister Ankaray (kart ile) Kızılay'a ister oradan otobüs için güvenlik/temizlikçiye sorup veya okları takip ile Kızılay'a gitmek Ankaray çıkışını sorun ki karşısına denk gelir Aşti'nin dolmuşa binin (ben dolmuşa hiç binmedim bunu bilen anlatsın bence). Kızılay Güvenpark (dolmuşlar tek yerde var zaten) içinde Oran Sitesi veya Yıldız dolmuşları için adamlara sorun hemen yardım ederler. Onlara eski İpek Üniversitesi (yerine bu gireceğiniz yer kurulmuş) deyin bilirler. Dolmuşçuya da hatırlatın arada.
Yine otobüs ile devam edecekseniz de Güvenpark önünden 173 veya 185 Oran Sitesi yazana aktarma (1 TL'den az) ile TRT durağı veya MSB Lojmanları yazan durakta (ekran var) ineceksiniz. Zaten eski İpek Üniversitesi'ni oturanlar ve sürücü de bilir. İnip sağ taraftan devam edin yürümeye. Oklar içeri tarafa İpek veya Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar diye yazar hem de görürsünüz zaten.
-
google mapsten bakıyorumda oralarda hiç güzel sanatlar fakultesi vs yok.
-
@orhanskrc bende haritadan bakayım dedim bulamadım
-
bu kuruma mülakat falan yapmaya gerek yok.zaten seçilen 400 kişiden bazıları parayı yatırmadı muhtemelen bazıları gelmeyecek bi kısmıda gelsede bulamayacak
-
@waitforit Çok sağ ol hocam.Metro kızılay,minibüs yolunu takip edeyim ben.
-
Bana henüz gelmedi tek ben miyim acaba
-
@orhanskrc ben anlamıyorum, bir nasıl gidilir yayınlamak bu kadar zor mu? Göçmenler ne zorluklardan geçiyor siz de anlayın mı demek istediler, sınav öncesi sizin dediğiniz gibi bir adayın azimli olup olmadığını bir ölçsek mi dediler. anlamadım.
-
@pnyx-cratos mail atın hocam beb attım hemen gönderdiler
-
Sanırım sıralamaya göre atıyolar.Benim sıram 360 daha bana da gelmedi.
-
Oraya yakın bir misafirhane var mı acaba ?
-
@orhanskrc ilk yüzdeyim bana da gelmedi
-
Güvenpark Otobüs durakları (Ankaray çıkışı Güvenpark) 173-2 ile gidecekler durak adı Tapu Kadastro imiş.