İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@denetcii aynen ordan Oran dolmuşları diye sorarsanız size söylerler hangisi.
-
Zaten adres yön tayini dipte bir vatandaşım sınav stresinden çok şu sınav yerı beni yoruyor
-
@pirinçkimirinçki :))))
-
Sinava basvuranlarin bi kismi parayi yatirmamis, bi kismi yatirip gitmez , kalanları da yolu bulamaz . Sınava giren kazanır benden demesi
-
@ilanmılano Bunu giriş belgeleri yayınlanmadan konuşmuştuk hocam.Ulus kampusu diye düşünüp arkadaşa sormuştum.
-
@shady1 geçen sınav değil de ondan bir önceki sınavda 70kusur kişi alacaktı sınavda 70 ve üzeri alan 56kişi olmuştu baraj sorunu olmasa dediğine %100 katılırdım
-
Adamlar 60 liranın hakkını veriyor herkese özel muamele yaparak diyecektim ki sınav yerini görünce son dakika golünü yediğimizi anladık
-
@shady1 Sınava girmeyi başaran kazanacak gibi görünüyor hocam haklısınız.
-
@shady1 :):):):):) sanırım kurum bunu kasıtlı yapıyor:):):) mülakata ne kadar az aday kalırsa o kadar az yorulurum diye düşünmüş olabilir.
-
@waitforit Teşekkür ederiz.
-
arkadaşlar adamların boşa günahını almışsınız sınav belgesindeki karekod var telefona okutunca üniversitenin nokta koordinatlarını veriyor yalnız açıklama ekleseler olurmuş bende bu ne işe yarıyor diye okutunca öğrendim gerçi bilen arkadaşlar zaten yerini söylemiş ve tarif etmiş.
-
@black vay teknolojıye gel süpermiş ️
-
Arkadaşlar buraya nasıl gideceğiz ya?
-
@black reis koordinatları atsana
-
@uA1905 42 kuzey 36 doğu cidden verdiği kordinatlar şurası; 39.856858, 32.845302 mapsten bakınca çıkıyor hatta street maps üzerinden bakıldığında asbü yazan yerler gözüküyor. Harita üzerinde de yaklaşınca Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hazırlık Binası ibaresi var zaten giriş belgesinde bir yerde hazırlık gibi bir şey geçiyordu.
@resetat hocam siz nereden çıkacaksınız o da önemli Aştiden gelecekler için kızılaydan dolmuş isimleri söylenmiş sanırım yakın indiriyor, alternatif olarak otobüs ile kızılaydan veya sıhhıyeden gidebilirsiniz. Bu arada aştiden ankaraya binip kızılaya ulaşmanız gerekiyor. Tren ile gelecekler gardan maltepe istasyonundan metro ile veya yürüyerek sıhhiye duraklarından otobüs ile gidebilir. Google maps den okula yakın otobüs duraklarına bakarsanız hangi otobüslerin geçtiğini görebilirsiniz. Bu kadar karışık yazdığıma bakmayın aştiden veya gardan 1 saat gibi bir sürede rahat ulaşırsınız. Aşti-kızılay 15dk, kızılay okula yakın durak 30 dk, duraktandan okula 15dk belki daha az sürer.
-
iki adet yeni duyuru yayınlanmış birisinde resmi eksik olan 3 kişi belirtilmiş ve sınava 303 kişinin gireceği bilgisi paylaşılmış
diğer duyuruda ulaşıma ilişkin bilgi paylaşılmış https://sinav.asbu.edu.tr/tr/duyuru/sinav-merkezine-ulasim buradan bakarsınız.
-
@black Şimdiden 100 kişi fire vermiş.
-
@luthor 20 kişilik kadro için 300 kişi halen fazla ama hakikaten iyi fire vermiş, heralde bir 50 kişide sınava girmez o sayı 250 civarına düşer
-
@black 50 kisi sinava gelmez,rahat 100 kiside kanuna bile bakmadan gelir.150 kisi yarisir hakkiyla.
-
@black O 100 kişilik fire merkez göçü de etkiler inşAllah