İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@denetcii sgk bir açıklasa il göç de sınava girecek adam bulamayabilirler, merkez göç de aynı fireyi verir belki merkez kadro olduğu için daha düşük fire verebilir
-
@denetcii Sanmam hocam.Bunlar başvurup para yatırmayanlar.Başvurularını çekeceklerine asla ihtimal vermem.
-
@luthor bir insan neden başvurup para yatırmaz ki
-
@denetcii Veya para yatırmayacaksa neden başvurur?
-
@luthor Cevabı basit aslında
-
Ben gireceğim asla vazgeçmem ️ Zaten tek beklediğim sınav bu şu anda benden iyi adanmış adamı zor bulurlar
-
Şu sgkcılar da aradan çekilir inşallah pazara kadar
-
@luthor hadi inşallah ya valla güzel haber verdiniz fire bekliyordum da bu kadar beklemıyordum açıkcası
-
Sınav bitene kadar yarımız elenecek demiştim, başvuru sürecinde 4'te 3'ümüz elendi. Sınava gelmeyecekler ve gelip de sınav yerini bulamayacak olanları da eklediğimizde gerçekten yarımız elenmiş olacak.
-
@asya Sgk bir açıklansa herhalde sınava 100 kişi ancak girecek ama Sgk’nın işi uzun gibi.
-
@pirinçkimirinçki ay allah korusun herkes bulsun sınav yerini ya o ihtimali düşünmeyelim️
-
@luthor tabi bi de bu halde barajı gecememek var o kötü. Bu sınavda barajı gecememek ya da daha düşük ortalamayla kapanmasının nedeni muhtelif ve kanun kısmının olması mı? Çünkü alan soruları guydan çok farklı değil gibi .
-
@luthor bana da sgk ilgöçten sonra açıklanır gibi geliyor. Bu da ilgöç mülakatına katılmaya hak kzananların çoğunun mülakata gelmemesi demek
-
@asya Muhtemelen öyledir hocam.Yine kanun yapılır da kamu ve uluslararası ilişkiler konuları daha sıkıntı bence.
-
@luthor bencede kanunda sorulacak şeyler belli neticede ha sadece gözden kaçıp dikkatsizlikten giden olur o başka
-
@asya Ama bu sınavda 70 barajı nedeniyle mülakata ayrılan kota tam dolmayabilir.İnsanlar ya başka sınava hazırlanıyor ya da birkaç kurumdan sonuç bekliyor hal böyle olunca 20 kişilik alım için bu kadar konuya çalışan az insan olur diye düşünüyorum.
-
@luthor başka sınavları olanlar aynen öyle yapabilir benim gibi zorunlu mecburiyeti olanlar başka️
-
Peki arkadaşlar mesela ilgöç'e atandık ve göreve başladık.Daha sonra görevde iken başka kurumları (sgk, vmy, guy vs) kazansak geçiş yapabilirmiyiz ?
-
@orhanskrc tabiki
-
@orhanskrc geçiş pek kolay değil kurum muvafakat vermiyormus zaten en sıkıntı cikaran kurumlardan biri