İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@pnyx-cratos bana da henuz gelmedi beklemeye devam
-
@gg banada gelmedi. Ne bekliyorsak gelmiyor, en iyisi beklememek..
-
@safitürk69 beklemedim ve geldi.:)
-
Biz eşyalarımızı nereye koyacaz arkadaşlar ne yapmayı planlıyorsunuz ?
-
@denetcii emanet alınsa iyi olurdu aslında
-
@safitürk69 sen mail attın mı yoksa kendileri mi yolladılar
-
Bana Gelen Mail:
Değerli Adaylar,
Sınav Giriş Belgeleri alfabetik sıraya göre gönderilmektedir. Henüz gelmediyse meraklanmayınız. Muhakkak gönderilecektir.
Saygılar.
ASBÜ Bilgi İşlem Dairesi
-
@beşiktaş1903 mail atın. Sınav giriş belgemi gönderin yazdım :))
-
Bi de asbü yü begenmiyonuz . Adamlar daha napsin
-
@luthor hocam aynı yerdeyiz
-
@sirius Herkesin aynı galiba hocam.
-
Okulun yerini google maps bile bilmiyo yakınında bi sey var mi ordan bulsak
-
@shady1 TRT Genel Müdürlüğü ve Oran Sitesi var hocam o bulvarın üzerinde, googlemapste öyle görünüyor.
-
@shady1 İpek Üniversitesi yazarsanız, kapatıldı deyip zaten adresi (sokak dahil) aynen vermekte. Ama tabi TRT, MSB Oran Lojmanları, Tapu Kadastro Eğitim Turan Güneş oraya yakın da sokakta taksici bile bulamayabilirsiniz bu dediğim yerlere ulaşırsanız, arabalılar emin değilim bilir mi. Şansınıza yürüyen varsa belki yaşlılardan.
-
Şimdi Kızılay dan dolmuşla gidice üniye yakın bir yerde bırakıyor mu hocam benm kafam allak bullak oldu
-
Burada bu universitenin kampusu var. Buyuk ihtimal burasi
-
@ilanmılano, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@luthor Aştiden Ankaray'a (yeşil hat) binip Kızılay'da inip Ankara Metrosu'na (kırmızı hat) aktarma yapıp Ulus duraginda inip yuruyebilirsin hocam. Toplamda 30 dk sürer. Otobüs vs de olabilir ancak onları bilmiyorum. Ankaray ve Ankara Metro'su iki ayri metro hattı. Kafanız karışmasın.
Bu adres tarifi geçersiz arkadaşlar bunu dikkate almayın başka bir adres var sınav giriş belgesinde.
-
@denetcii önünde gibi ineceğiniz yer sadece azıcık bir yürüme yolu var sağa kıvrılan, sorarsınız dolmuşçuya/sürücüye ama tabela da var bildiğim eski adı ile.
-
@waitforit hocam Kızılay'a gitmistim ben dolmuşlar falan vardı ordan kalkıyor mu
-
Sınav bitene kadar yarımız elenmiş olacak