İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@yorgun-_iibfli sizin nasıl bir gelecek öngördüğünüz ile ilgili işim olsun kendi şehrimde olayım diyorsanız halkbank iyidir(monoton hayat sevenler için).
Kariyer imkanları sunan bir işim olsun ingilizce veya başka bir fil öğreneceğim ya da yüksek lisans yapacağım kurum da bunlara engel değil destek olsun diyorsanız ilgöç sizin için daha iyi olacaktır. -
@yorgun-_iibfli eğer ailenizin yanındaysanız ve kira ödeme gibi bir yükümlülük olmayacaksa banka olabilir. Ama ne olursa olsun ileride ailenizden ayrılıp kira ödeyeceğiniz için il göç derdim her türlü bankadan iyi olur ve maaşı daha yüksek.
@Drago hocam sorun olmaz ama dikkat edin başka bankadan yapılan eftler mesai saati içinde yapılmalı yoksa ertesi gün için eft emri oluyor ve alıcı hesabına geç gideceği için başvurunuz kabul edilmeyebilir.
-
@black teşekkürler hocam
-
arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olsun da size bişey söyleyeceğim:) geçmiş alımlar ne zaman yapılmış diye bakarken 2014 deki sınav ilanına rastladım. 485 kişinin alınacağını ve 9700 kişinin sınava çağrılacağını yazmışlar. su sene birileri çok fena bizimle dalga geçiyor. başka hangi yıllar sınav olmuş bir de bilen var ise aktarabilir mi?
-
@yasaklı geçen sene alım yaptılar 80 kişi sanırım
-
@zyn1308 Geçen yıl 71 di diye hatırlıyorum hatta neden 70 değil de 71 diye düşünmüştüm:))
-
Parayı yatıracağımız ibanı ve hangı bilgileri yazacağımızı atr mısınız
-
@asya e postada yazıyor
-
07 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 09.00’dan 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar sınav hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla katkı bedeli olarak 60,00 TL (Altmış Türk Lirası) sınav ücretini Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğüne ait Halkbank – Ankara Anıt Şubesi TR74 0001 2009 4110 0010 2604 84 nolu IBAN hesap numarasına açıklamalar kısmına ad-soyad, TC kimlik numarası ve sınav adı (İl Göç Uzman Yardımcısı Sınavı) belirtilerek yatırmanız gerekmektedir. Ücreti yatırdığınıza ilişkin dekontu 15 Şubat 2018 tarihine kadar asbusim@asbu.edu.tr adresine mail atmalı ve 19 Şubat 2018 tarihinden itibaren Sınav Giriş Belgenizi sistemden alarak sınav günü yanınızda bulundurmalısınız.
-
@fişek-morgen sağolun hocam maillerim silinmiş de o yüzden ulaşamadım
-
Arkadaşlar eft'de alıcı adına ne yazdınız ? Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü sığmıyor. Sığdığı kadar yazcam bu sefer de bi sorun çıkar diye tedirgin oldum.
-
@ilanmılano Ankara sosyal bilimler üniversitesi yazdm hocam
-
@denetcii Tamamdır hocam teşekkürler.
-
Ben dekontu gönderdim bilgi@asbu.edu.tr e posta adresine ama bana bugün mail atmışlardı dekont alındığına dair bilgilendirme olmayacak diye. Bir sıkıntı olmamıstır herhalde
-
@asya asbusim@asbu.edu.tr aman hocam yanlış yere yollamayın
-
@denetcii ayy allah razı olsun valla yanlış yere atmışım
-
keşke yolladığınız makbuz elimize ulaştı, başka bir şey yapmanıza gerek yok deseler. böyle bile tedirgin oluyor insan bi sorun çıkacak diye
-
Arkadaşlar ben il göç ile ilgili alan dışı konulara bakamadım 20 kanun 20 kamu insan hakları vs var kalan süreçte bunlar halledilebilir mi?
-
@elinor-ostrom halledilir hocam. daha 2 hafta var. tüm kanunları detaylı çalışmanıza gerek yok. A kısmı olan yabancılar kanununu detaylı çalışın. Geri kalanlar zaten B kısmının içinde. Yani en fazla bilmediğiniz 5 soru falan gelir. Bu benim tahminim.
-
@alicnplt94 anladım hocam inşallah halledebilirim. B kısmı dediğiniz ne oluyor