İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ilanmılano hükümet- ysk
-
@beşiktaş1903 hocam soru yazdığınız şekildeydi şıklarda tabiiyetli tabiiyetsiz falan yazıyordu hatırlamıyorum diğer şıkları
-
1961-1982 anayasası karşılaştırma sorusu vardı o ne olacaktı
-
@elinor-ostrom vize muafiyeti sorusunu diyorum ben ama o dediğiniz soru da ilginçti
-
@beşiktaş1903 Evet hocam o kanunda yoktu tabiiyetsiz yaptım emin olan var mı o sorudan
-
Sınava can sıkıntısından girdim. Çok zorlama bi sınavdı. Kaliteli filan değildi saçma sapandı sorular.
-
@elinor-ostrom yabancı ülkede yaşayan Türk vatandaşları vardı
-
Deniz limanlarına gelip, yetmiş iki saati geçmemek kaydıyla, liman
şehrini veya civar illeri turizm amaçlı gezecek kişiler.72 saati geçersen vize şartı ararım diyor kardeşim bence.Sınavda da süre belirtilmemiş. -
@denetcii hocam a grubunda c şıkkı yabancılara mahsus pasaport falan diyordu o kanunda hiç geçmiyor yalnız ama soru ya itiraz edilebilir 72 yi vermediği için
-
@denetcii mpl sıfır vardı sanırım - arz azalır takep artar
-
Sinav kolay degilmiydi sizce de bir kaç soru hariç nasıl eleyecekler merak ediyorum
-
@aslan-reyiz daha cok insan vardi bence
-
@beşiktaş1903 15/7/1950 tarihli ve 5682 sayılı Pasaport Kanununun 18 inci madde-
sine göre verilmiş ve geçerliliklerini yitirmemiş yabancılara mahsus
damgalı pasaport sahipleri -
@denetcii neye göre mülakata çağıracaklar baraj puan var mı?
-
@la-casa-de-papel Yazılı sınav sonucunda yetmiş puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak belirlenen kadronun dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır.
-
@shady1 teşekkür ederim dostum
-
@denetcii kusura bakma hocam metro da hızlıca baktım gözümden kaçmış o zaman kesin 72 saatli şık gibi
-
@dikey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz daha cok insan vardi bence
Öyleymiş arkadaş da aynısını söyledi ..dekontu gönderdiği halde gelmeyen de çok dedi..sınıflar boş kalmış
-
@beşiktaş1903 cevaplar arasında vizyon var mıydı
-
@aslan-reyiz bizim sınıf doluydu. Katılım iyiydi bence