İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ilanmılano David Easton heralde cevap
-
Tavan fiyat sorusu a grubunda c şıkkı
-
@safitürk69 Fabrikanin aldigi makine yatirim malı ve nihai bir ürün ben de 2-3 yaptım hocam doğru olmalı
-
@safitürk69 ceza sorumluluğunu etkileyen sorusu haksızlık yanılması yaptım
-
@shady1 hocam haklisiniz ben de ayni sekil cozdum ama soruda hangi noktadan sonra pozitif olacagiydi yani kirilma noktasini sormustu. Benim hatirlamadigim tuketim mi tasarruf mu sordugu. Ben tuketim gibi dusunerek 1500yaptim yanlis olabilirde:)
-
Öz sermayeden karşılayacağına borçlanma ile karşılar . Saf kamusal malla ilgili vardı dışlanamaması diye olan şık
-
@thethird Evet hocam cevap senin dediğinmiş
-
@safitürk69 Ben onu yatırımlar olumsuz etkilenir yaptım.
-
@la-casa-de-papel evet . Dar anlamda borcu sona ermesi söz. Öncesi imkansızlık yaptım. Hata yapmış olabilirim
-
@safitürk69 diğer şıklar ifa ibra yenileme ve birleşmeydi diye hatırlıyorum
-
@ilanmılano ben de yatirimlar olumsuz yaptim AE yegore de oyle olmasi lazim diye dusundumsonucta t>i
1980sonrasini soran soruda b grubu a sikki yaptim sanirim ama hatirlayamiyorm -
@requescatinpace 1980 sonrası izlenen politika bildiğim kadarıyla ihracata yönelik büyüme. Bu muydu hocam dediginiz soru
-
@la-casa-de-papel banada öyle geldi yalnız 3 yaptım hocam
-
@ilanmılano evet hocam a yaptim sanirim ama ihracat arttiriciydi sanierim. B sikkinda ithalat azaltici gibi soruydu. Ters hatirlamis olabilirim.
Enflasyon sorusuna e dedim. Alacagin sonraki tarihte odenmesi.
Bir de objektif imkansizlik mutlak butlandir.o sorunun cevabi olmasi lazim -
Kiracı yapan var mi
-
@denetcii aynen
-
Dar ve geniş anlamda borcun sona ermesini ilk defa duydum ama şıklarda ibra takas sözlesme öncesi imkansızlık birlesme yenileme vardi sadece takasda birşey vererek borc sona erdiriliyor. Yani takas edilen miktarda ödeme yapmış olunuyor ancak diğerlerinde mesela ibrada tek taraflı olarak alacağindan vazgeçiyor yenilemede borc yeni sekilde devam ediyor birleşmede borç geçici olarak sona eriyor o yüzden mantık yürüterek takas yaptım bilen varsa dar geniş ayrımını aydınlatıversin bizi
-
@denetcii Avantaj sağlardı dimi soru ben de kiracı yaptım onu.
-
@requescatinpace kırılma noktasino sormuyo ki soru hocam ozellikle baktim bu ne böyle diye
-
Göç idaresi İçişlerine bağlı.
GPKda çevre bakanlığının adamı yok
Bireysel başvuru 1987
Çağdaş kuram olmayan Weber Bürokrasi kuramı
Montrö
Liberal olmayan düşünür Marx
Kiracıyı olumsuz etkilemez
Tanzi etkisi
Dışlama
Easton
Eoka