İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
hadi bakalım inşallah en kısa sürede gelir ilan
-
Hocam duyumlar bende de fena değil. İl göç için iyi alım öngörülüyor en az 200 kişi diye duydum. Ekime kadar ilan geleceği düşüncesi var. Bayramdan sonra hareketlenme artar..
-
@paretowilfredo 300lük alımda kaç bine kadar şans olur hocam?
-
@busus Dostum bu tip soruların yanıtlarını ilan gelmeden vermiyorum malesef. Çünkü kaç puan türü kullanılacak, bunların içinde kaçı p23 gibi dengeli olabilecek bir puan olacak belli değil. SGDY'de gördük malesef tahminde bulunmanın yanlış olduğunu. Bakalım bekleyelim görelim.
-
p35 i kullasnıyordu kurum, p48 ide kullanır inşallah
-
@safiTÜRK69 puan türü duyumu var mi hocam
-
@Mimar 3-4 puan türü olacağını düşünüyordum. Sadece tahmin kardeşim..
-
120 puan türü varken 5 puan türü kullanılıyordu şimdi 48 tane var 2 taş çatlasın 3 Puan türü olur diye TAHMİN ediyorum sgk da yapılan p 23 denen garabet burda olmaz bence 2 tane kamulu puan birde p48 kendi mantığıma yatkın olan seçenekler tamamen tahminim dir
-
@siyahbeyaz yahu dahaki geçen yıl ki alımlar sonuçlanmamis açılsa në olacak yüksek kapatacak.yerleşen adaylar dan yüksek puan alan ismi çıksın dıye ücretsiz başvuru yapılıyor dıye başvuyor bü mantıkta insanlar var
-
@tolga80 kasım gibi guy sonuçları açıklanıp ilan gelse düşük puanlı arkadaşlar rahatlıkla sınava girer ama gel gör ki bürokrasimiz hantal.
-
@safiTÜRK69 hocam p29 ile ilan gelme ihtimali var mı
-
Adam 100 almis onüne gelen her ilana basvuruyo. Sgk ya da basvurmus ilgoc gelse ona da basvuracak. Tum tasra ilanlarini kovaliyo
-
@eomer hocam 80 puana kadar olan herkes tek şansı olan guy ilanını bekliyor.İnşallah gelir.Yoksa bizim için boş ve hüsranlı bir yıl olacak
-
@ErtuğrulBEY dediğim gibi hocam mevcut guy sonuçlanıp 2000 kişi çekilse,yeni açılacak guy,ilgöç,mhuy 80 altını görür.
-
buralar yakin bir tarihte değerlenir yerimizi alalim o zaman
-
20 katı sinava cagiriyor değil mi ?
-
@paretowilfredo yakın zamanda inşallah ilanı konuşuruz, sağolasın haberler için insanı yaşatan ümit.
-
200 nedir ya? 500 çağrılması lazım minimum ama 200 bile çağırılınca çok büyük bir şey olmuş gibi seviniyoruz maalesef. işsizliğe çözüm bulsun diye seçtiğimiz bakanların ayaklarına kapanır hale geldi gençlik, yazık.
-
Ben de sayinin en az 300 civari olacagini düşünüyorum. Gecen sene gelmesi gereken yüklü ilan bu yıla ertelendi ve sayi yüzümüzü güldürür diye tahmin ediyorum
-
P29 dışında P23 yada P48 gibi bi dengeli puan da olur heralde değil mi?