İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@beşiktaş1903 sgk dan yeterince nefret etmemissin demek hocam
-
@beşiktaş1903 tam hatırlamıyorum. Sadece para talebi değişir mi degişmez mi arasın da kalmıştım.
-
@shady1 sgk yi düşünmeye vaktim olmadı ondan süreci umursamiyorum aslinda artik forumda sgk sayfasina pek girmiyorum
-
@shady1 Ağustos celbiyle askere gidiyordum kurumu aradım yetişemezsin askerden gelene kadar dedi.Ocak 25 de bitmişti askerlik bunlar hala açıklayacak:):)
-
@safitürk69 faiz artarsa para talebi azalir herkes faize yönelir
-
@safitürk69 Para arzı azalır,faiz artar,para talebi degismez
-
@beşiktaş1903 Yanlış yapmışım ben ya bu kadar basit soruyu.Sen yazınca anladım sımdi hocam.Nedense faizin para talebi uzerindeki etkisini hesaba katmamisim.
-
@denetcii
Olsun küsme sen yine SGK daha iyi. -
@luthor, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@safitürk69 Para arzı azalır,faiz artar,para talebi degismez
Para arzi azalir faiz artar diye devam eden tek şık vardi zaten hocam nasi yanlis oluyo . Dogru yaptın bence
-
@luthor emin misin hocam faiz artarsa parayı elde tutma isteği azalmaz mi
-
@shady1 aynen a grubunda d şıkkı
-
@beşiktaş1903, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@luthor emin misin hocam faiz artarsa parayı elde tutma isteği azalmaz mi
Azalir klasik deyimle parayi elde tutmanin firsat maliyeti artar
-
@beşiktaş1903 Senin doğru hocam ben faizin para talebine etkisini niyeyse dusunmemisim sinavda.
-
@shady1 A grubunda d şıkkı değişmez, e şıkkı azalırdı.Her ikiside para arzı azalır,faiz artar şeklinde başlıyordu diye hatırlıyorum.Ben d yaptım
-
@luthor evet kardeşim. Para talebi birinde degişmez birinde artan veya azalandı. Ben degişmezi yaptım bir çizik daha atalım
-
@safitürk69 Kamu yanlışlarıma uzulmedimde buna uzuldum fena dikkatsizligime gelmis
-
Bide dikey üretim felan birşey diyodu. Zannımca klasik durumla ilgili birşey sormuştu A grubunda A şıkkı yaptım
-
@safitürk69
Ben de degismezi yaptim. Yanlis mi hairliyorum bilmiyorum ama faizle ilgili sklari eleyince bu sizin soylediginiz sk kaliyodu geriye. -
@1903bjk md yi dik çizdim ms negatif eğimli. MS yukarı kaydı Para arzı artınca md çizgisi degişmez diye öyle yaptım..
-
@safitürk69 yav neyse ya 77-78 gibi kapatır bence.