İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@dellafeu katılıyorum
-
@dellafeu ben bir internet sitesinden baktım orada vardı ama kanuna baktım orada yoktu bir fıkrası yakın zamanda mülga edilmiş sanırım o yüzden sormuşlar yani sizin cevabınız doğru
-
@dellafeu sınavın 2 günde de okurlar, önemli olan göç idaresinden iznin çıkması, zaman alan o zaten
-
@birmagdur Tasarrufun negatif olmaması için Yd kaç olmalıydı şeklindeydi sanki. Co=300 mpc=0,8 mps=0,2 İse C=300+0,8Yd ve S=-300 + 0,2Yd
S=0 olursa Tasarruf negatif olmaz bu yüzden Tasarruf formülünden -300 + 0,2Yd = 0 dersek Yd=1500 olmalı. Sınavda çözemedim ama 1500 yaptım diye hatırlıyorum İnşallah 1500 yapmışımdır -
@sbf12345 inşallah o süreç de uzamaz zaten her şey yeterince uzun sürüyor vallahi bekleyene yazık her türlü stres
-
@dellafeu inşallah
-
@dellafeu hocam koordinasyon yönetimle alakalı değil mi ki
-
- Salonda olan var mıydı burda merak ettim
-
@denetcii soruda yöneltme ile ilgili olmayanı mı soruyordu ?
-
beynim yanmış benim soruyu yanlış okumuşum galiba
-
82yi bulacağını hayatta sanmıyorım guyda bile çoğu soru daha önceki yılların aynı olmasına rağmen istisnalar hariç çok yüksek kapatmadı son alımda
-
@sbf12345 hatırlamıyorum ki hocam
-
@denetcii valla artık bende hatırlamıyom
-
şartlı mülteci gibi soru arıyoz sağdan soldan onlarda yarım yamalak yayımlasalar şu sorular keşke ne olur yani.
-
mail atsak ciddiye alırlar mı ki ? soruları yayımlamaları için .
-
@denetcii ben vardım üstad
-
Vize sorusu vardı epey tartışıldı aynı soru mu bilmiyorum ama hangisinden vize istenebilir diye bir soru hatırlıyorum ve şıklarda turizm amaçlı fln da vardı ben onu pasaportu olan kişi yaptım. Diğer şıklar muaf yada turizm vsdi bu şıkkı yapan var mı ?
-
Truman doktirini vardı sanırım birde
-
@pirinçkimirinçki nerde oturuyordun üstad cam kenarı en arkadaydım:) Giriş kısmındaki cam:)
-
@ilanmılano turizm de 72 saati geçmemek şartıyla muaf soruda saat yoktu o yüzden hatalı bence