İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Açıklamayacaklar herhalde bunlar
-
Hayır bu yazılı sınav sonucu açıklama değil mülakat sonucu açıklama değil, alt tarafı başvuran puanlarda en yüksek 400 kişiyi bilgisayara sıralatacaklar bunun neyi zor bu kadar?
-
@asya bilgi ve belgelerin kontrolü yapılıyordur ama bu işinde en geç mesai saati bitimine kadar halledilmesi gerekirdi
-
@black Vallaha sıkça sorulan soruları daha yeni gördüm ben kpss belgesini 2 sayfa pdf olarak kaydettim.Yok word e atın falan birşeyler diyor inşAllah basvurumuz yanmaz
-
@black aynen demek ki memur açıkları açılan kadronun çok üstünde bu çıkarıma varıyorum
-
Arkadaşlar bu sınavı yapan kıytırık çakma yeni kurulmuş bir üniversite başvuru sisteminde de bu durumu gördük malesef keşke kurum sınavı daha düzgün biryere yaptırtsaymış veya kendisi yapsaymış 20 kişilik alımı da kendileri yapamayacaklarsa cidden yazık bizlere eziyet çektiriyorlar durduk yere daha sınav parası falan vericez bi de
-
Ben hazır olduğunu düşünüyorum keyfi yüklenmiyor bu zımbırtı
-
@moonlight bence kotayı aşmışlar yavaş yüklüyor:)
-
@denetcii
-
@denetcii cs oynamaktan.
-
Arkadaşlar kurumdan şimdi bilgi aldım memurlar 101 turnuvası yapıyormuş o bitince açıklayacaklar..
-
@safitürk69 o bitince de beşiktaşın maçı başlıyo onu izleyecekler hakemin son düdüğünü bekleyelim o zaman
-
-Abi yetişir mi dersin? -Bakayım, daha 4 saat var oğlum rahat ol..
-
Ciddi ciddi gece yarısını bekliyorlar galiba
-
Bu gün açıklamazlarsa şaşırmam neyse ya yarın şeaparız falan demişlerdir işten çıkarken
-
@wickselll Yarına bırakmazlar inşallah. Zaten sınav tarihi yakın konular acayip bunlara rağmen adamların umrunda değil.
-
keşke 7 şubat deselerdi 00.01 de açıklayabilirler
-
MAİL GELDİ ARKADAŞLAR SINAVA GİRMEYE HAK KAZANDINZ DİYE ŞİMDİ
-
Mail geldi hak kazandin diye
-
@moonlight @denetcii puanlar kaçtı beyler