İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Sınav giriş belgeleri basvuru yaptığımız sitede mi ?
-
@ry toplamda TVS ve hukuku hariç hepsi içinde maliyenin
-
@pnyx-cratos bende bulamadım hocam var mı bulan
-
Rusya G8 den, İngiltere Ab’den ayrıldı mı? Rusyanın g8 üyeliği askıya alındı deniyor ama son durum nedir şimdi bu tekrar G7 ye mi döndü kafamda deli sorular
-
@denetcii daha yayınlanmadı sanırım duyurular kısmında yok hocam
-
Arkadaslar ben mail olarak gondermedim dekontu bir sorun olur mu ne salak sacma sey anlamadim basvuru aptalca, para gondermek aptalca, yalniz internetten eft olarak gonderirken aciklama kismina tc ve sinav ismini yazdim herhalde sorun olmaz diye dusunuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi?
-
@mostramozic bence gönderin, niye göndermeyeceksiniz ki? Scan olmuyorsa fotoyu mail atın. Bir şey olmayabilir o ayrı.
-
@mostramozic attıkları mailde dekontu mail atın yazıyordu göndermeNizde fayda var aksilik olmasın
-
Hala açıklanmaması normal mi
-
@denetcii 23.59'u adet haline getirdiler.
-
@pershing vallaha öyle gibi hocam
-
Sanırım unuttular
-
Giriş belgesini kendimiz düzenlicez sanırım ortada bişey yok yayınlanan
-
Ben mail attım dönüş yapmadılar.Açıklayın da kalacak yer ayarlayalım a getirdim olayı hala sonuç yok.Aslında çok çalışmamak lazım bunların yapacağı sınavdan bi cacık olmaz
-
Sınav yapacaklarını unutmuş olabilirler ️. Guyda adamlar 10bin kişinin sınav yerini belirlerken bile bunu yapmamışlardı alt tarafı 400 kişi kurumun bahçesinde de oluruz sıkıntı yok
-
Şehir dışından gelecek arkadaşlar nerede kalmayı planlıyor acaba?
-
Aştiden nasıl gidilir bilen var mı?
-
@luthor Aştiden Ankaray'a (yeşil hat) binip Kızılay'da inip Ankara Metrosu'na (kırmızı hat) aktarma yapıp Ulus duraginda inip yuruyebilirsin hocam. Toplamda 30 dk sürer. Otobüs vs de olabilir ancak onları bilmiyorum. Ankaray ve Ankara Metro'su iki ayri metro hattı. Kafanız karışmasın.
-
ulusta inince yakınmı acaba üniversite ?
-
@iso22 nerde yapılacakmış sınav