İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ErtuğrulBEY komiserlik başvurmayı düşündünüz mü?
-
@ErtuğrulBEY
Allah yardimciniz, yardimcimiz olsun.
Surecin zorlugu yetmezmis gibi bi de farkli skintilarla sinaniyoruz hepimiz.
Olsun, hamdolsun.
Kurtulus sabirda gizliymis.
Asla isyan etmeden mucadele edicez.Dualarim sizinle, Allah muvaffak etsin
@bonus
Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun.insallah tez vakitte sizin icin hayirli olcak bi ise girersiniz -
@engin0516 hocam komiserlik annem istemedi.Bu arada mesajınızı yeni gördüm.
-
@marjinalfaydali hocam bende senin gibiyim. 74.88 puan sıralama 10913 gelir diye dusunuyorum inşAllah.
-
@eomer hocam 10913 sıralama şans varmıdır ?
-
@Okahraman07 Bu süreci devam eden alımlara bağlı.Guy,Vm,Sgk,Bddk,Spk,B grubu merkez atamalar sonuçlandıktan sonra gelecek ilanda puanların çok aşağalara düşeceğini tahmin ediyorum.Dua edin Aralık gibi gelsin ilan ancak bu aya kadar mülakatların hepsi sonuçlanır
-
@eomer inşAllah hocam hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Okahraman07 hocam bizim ki suan tamamen sans isi,dua edelim de sinav fec gelsin o arada sgk guy mulakatlari sonuclansin baska ilanlar olsun.eger onumuzden birileri giderse ve alim sayisi da 400 ve ustu olursa sansimiz olur bizim de.
Dedifim gibi 2014 deki 400 kusurluk alimda 76 ile kapamis ve bu puanin siralamasi 16 17 binlerdeymis(ki 2013 ve 2014 luler basvurdugu halde.bizim ise arkamiz temiz.sadece 2017 kpss basvuracak) yapmamiz gerek sıkı bir calisma ve bol bol dua etmek -
Arkadaşlar merhaba..Kafama bir şey takıldı ben hafta sonu kaymakamlığa giderken biri ile tanıştım. Kpss puanı falan da ii olan mütevazi bir çocuğa benziyordu. Biz KPSS den alımdan falan bahsederken İLGÖÇ ALIMINDAN bahsettik ve bana sence ne kadar alım olacak dedi bende bende dedim konuşulanlara göre 250-300 gibi bir sayı bekleniyor dedim. Ama çocuk KEŞKE KARDEŞİM aMA BEN DİREK İÇERDEN BİRİSİYLE KONUŞTUM VE O SAYININ sadece 35 kişi olacağını söyledi. ve çocuğun yalan söylemediğine inanıyorum. ACABA o görüştüğü insan yanlış bilgi vermiştir değil mi arkadaşlar..hatta bu sayı İLGÖÇ DEĞİL MERKEZİ GÖÇ sayısı olmasın mı dedim yok dedi bende öyle sordum ama adam sadece 35 kişi ilgöçten alınacak dedi. Konuya hakim arkadaşlar sizden ricam böyle birşeyin ihtimalinin olmadığını söyleyin
-
Sayı hakkında bilgim veya duyum yok ama bu sene ilk alınanların yeterlilik sınavları varmış O yüzden ihtiyac var denilmişti. Bilgiyi veren il göç uzman yrd bir arkadaştı. Zaman'la belli olur ne olacağı
-
@Umudum-btyor sanmıyorum hocam, umarım yanlış bilgidir çünkü 30temmuz tarihli resmi gazetede ilgöç için 220 merkez göç için 12 kadro ihdas edildi.
-
@ozgur85 inşallah hocam doğruluğu yoktur...
-
Yeni sisteme göre hangi puan türü kullanılır sizce arkadaşlar?
-
Beyler hangi puan turu isterler ve kac kisi alinim olur.
500 kisi olsun bu is huzurlu sekilde son bulsun. -
@Umudum-btyor hocam insallah yanlis bir duyumdur...35 ne ki... acikcasi 300 den az gelecegini sanmiyorum.malum son zamanlarda cok alim yapti il goc.ilk girenlerin yeterliligi de geldi.yani bayagi bi acik var suan.keske 500 gelse de rahat bi nefes alsak...
-
@marjinalfaydali bende aynı fikirdeyim zaten açığı çoktu ama az alım yaptı nedense. Yeterlilikle yükselecekleri düşünürsek ihtiyaç olacak 300 400 arası belki de.
-
@marjinalfaydali @bonus İnşallah hocam tek temennim fazla sayıda bir alım olması. ama o çocuk öyle deyince burada sormaktan edemedim açıkçası. çünkü bu sınavı 4 şidettinde bekleyenlerden biriyim şuan. o yüzden inşallah bütün hak edenleri tatmin edecek bir sayıyla ilana çıkarlar kardeşim.
-
@Umudum-btyor inşallah bende 2014 ten beridir rövanş için bekliyorum
-
@Umudum-btyor inşallah hocam...benim 12000 binlerdeki sıralamamla durumum oldukça riskli.bu sebeple sayı ne kadar çok olursa ve ilan ne kadar yuksek sayıda alım içerirse o kadar iyi.
-
@marjinalfaydali p48 mi hocam o sıralama?