İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@Nameless hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
@yigido89 geçen sene ilk ilan olduğu için çok çalışma zamanımız yoktu bizim akfon fotokobide notlar var il göç için onu tavsiye ederim hem not hem sorular var 2 arkadasim da sadece o notlarla sinavi gecmisti onun dışında sağlam önceden calisiyim diyorsanız tabi ki mevzuattan çalışmak ama kitapçılarda bir iki kitap var il göc için diye biliyorum ona göz atabilirsiniz
-
@davetsiz hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
@Nameless yani özet şeklinde o notlar yeterli olur diyorsunuz ?
-
@yigido89 zaten yüzde 20 lik kısmı dediginiz yerler dediğim gibi geçen sene kpss açıklandıktan hemen sonra ilan geldi yani o süreçte kimse adamakıllı hazırlanmadan girdi sınava çoğu insan o notlarla girdi vakit yoktu çünkü ama smd sizin gibi önden hazırlanan insan çok olursa yeterli olmayabilir.. gerçi ilan yokken il göc yuzde 20 lik kısım icin önden hazırlanan insan ne kadar olabilir ki diye düşünüyorum bilemiyorum
-
Hazır önümüzde bir başka sınav da yokken çalışmayı düşünenler için bize ciddi bir kaynak listesi gerek. Tabi bu kaynaklar kamu yönetimi-uluslararası ilişkiler testi, yani 20 soruluk test için gerekli. Diğer 20 soruluk kısım mevzuat zaten. Yardımcı olabilecek biri var mı
-
@pareto_wilfredo hocam herhangi bir gelişme var mı? Valla gözler sende
-
@gokhan dostum ilan ne kadar geç gelirse o kadar iyi ona göre puanlar da guy falan aciklanirsa düşer.
-
İlan ne zaman gelir bilmem ama artık bir haber olsun bir duyum olsun kesin bir şeyler söylensin belirsizlik hep olacağı bile şüpheli sınavların. Geçen sene gibi boş geçmese bu sene de
-
Hocam en azından olacağına dair bir işaret olsa güzel olur, belirsizlik insana gayret katmıyor @ErtuğrulBEY
-
@gokhan olur merak etme
-
Eyvallah hoca @ErtuğrulBEY
-
Hangi puan turu olacak acaba gecen sene 5 puan turu vardi
-
bayram da bittiğine göre (benim için bitmiştir:) ) asıl konumuza dönelim,bir duyum? mhuy duyumu da olur.
-
@aylin eylül sonu başlar ilanlar. Ekim-Kasım ayları da Maliye Bakanlığı şovunu yapar
-
@Baumol şov yapmasın maliye bakanlığı efendim, şov yapınca sağ gösterip sol vuruyor. bkz guy ilanı.
-
@aylin eyyy Maliye bakanlığı. Sen kimsin ya ?
-
Şu mevcut alımlar sonlanmadan ilan milan gelmesin mümkünse.
-
@Duryy kardeş sen hangi dünyada yaşıyorsun sgk mülakatlarını
hatırlatırım 5000 alımdan sonra bile bu ilan gelse bile piçliğine başvuru yapıp gitmeyecek olan cok insan var hayal dünyasında yaşama -
@Duryy dostum bence de keşke bu alimlar guy vmy Sgk açıklansın en azından 3000 kişi önümüzden gider puanlar 77 78 lere kadar düşer.