İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
AÇIKLAMA: Sınava katılan tüm adaylar yazılı puanlarını 27.02.2018 Salı gününden itibaren başvuru platformundan öğrenebilirler. diye yazıyor sitede.
-
@genclerbirlikli dostum sen nerden duydun goc sitesinde mi geziyon tesekkurler bu arada
-
@shady1 başlığa bi bakayım dedim açıklandı muhabbeti geçince inanamadım baktım tebrik ederim kurumu ve kazananları, rica ederim
-
Kamu,uluslararası konularına bakacak zaman olmamıştı kıyısından yakalamışız şükür
-
Benim olmamış 75 mi aldım acaba Kazananlara mülakatta başarılar
-
Burdaki cevaplara gore 20 den fazlaydi yanlisim ama cok sukur kalmisim mulakata. Olmayan arkadaslar da kendini uzmesin mulakatin da bi garantisi yok. Ben suan seviniyorum ama Guy daki aci tecrubeden sonra temkinli yaklasiyorum. Bu olmazsa yine devam edicem pes etmek yok arkadaslar guclu olalim herkese basarilar.
-
@genclerbirlikli
Bu kadar da hızlı beklemiyorduk valla şok ettiler -
kesin 75 de kaldık yine ya
-
bende kalmışım ama buradaki cevaplara göre bu kadar yanlışım çıkması imkansız beklediğimden çok yanlış gelmiş
-
@yasaklı Ben 75 de kalmak istemiyorum Montröyü silip Lozan yaptım neden yaptım bilmiyorum halbuki açıp okumuştum bile sözleşmeyi Rusyayla gerginlik olunca 70 üstüdür benim ama 75 olmasa iyi olur. Gerçi tamamen kısmet. Zaten yakın puanlı insanlarız kimimizin kısmeti burda kimimizin başka yerde. Erken açıklanması iyi oldu mülakat süreci zaten uzuyordu kazanan arkadaşlar sıcağı sıcağına devam eder çalışmalara. Tekrardan kazanan özellikle burayı isteyen arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@ilanmılano aynen hocam benimde olmamış , eğer benimde 75 se çok üzülürüm çünkü son dakikada vergi kapasitesini neye istinaden yaptım bilmiyorum ama vergi gayreti yaptım .
-
@sbf12345 gençler kasmayın ben vergi kapasitesi ve möntrö yaptım benim de olmadı..
-
Ama yazıklar olsun o kadar kanunda sorulacak sorular varken sokaktaki adamı mülakata aldılar neyse hayırlısı artık
-
@denetcii sokaktaki derken ?
-
@ilanmılano bende marx ı değistirdim
-
Benim de olmuş, buradaki cevaplara göre 17 yanliş vardı totalde 23 yanlış gelmiş. Kıyısından yakalamışız. Mülakata kalanlara başarılar. Olmayan arkadaşlara da Allah diğer sınavlarında nasip eder inşallah.
-
@dumanli
Öyle demek istememistir. Moral bozukluguyla deniyo oyle seyler. Yoksa sinava giren herkes 87 ustu puan alarak kendini ispatlamis. Anlayisla karsilayalim. -
@yasaklı Sebebi neydi ki acaba değiştirdik Sağlık olsun hocam sınavda bilgiler tazelendi eksiklerimizi gördük iyi oldu.
-
@1903bjk Ben genel olarak süreci de sınavı da beğendim bana çok uzak bir ilan olsa da faydalı bir süreç oldu. Başvuru sistemi ve çıkan bir kaç belirsiz soruyu çıkarırsak eleştirecek pek birşey bulamıyorum.
-
Kurumlar şeffaf ve ciddi sınavlar yapmadıkça hep acaba sorusu aklımızda olucak.Topu topu 300 kişi girdik sınava kitapçıkları ve cevaplarımızı paylaşmaları bu kadar zor olmamalı.