İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
gvslere mulakatlardan önce başlamışlardı ben kazara öğrendim. Mahalle muhtarı tanıdıktı senin için aynı günde 2 farklı polis ekibi geldi göç idaresi için soruşturmaya dedi. Henüz il göç ve merkez mulakatı olmamıştı. Muhtemelen listedeki tüm adaylara gvsleri önce yapıp sonuçlarına göre de komisyonlar son kararlarını veriyorlar. büyük şehirlerin gvslerinin bitmesi de 3 ayı geçtiğini biliyoruz bu yüzden benim düşüncem kurumdakilerin henüz bir fikrinin olmasının sebebi de bu olabilir
-
Ñeden sessiz buralar? Seçim sonrasına mı kaldı umutlar
-
@xxxkara Öyle gözüküyor maalesef
-
@xxxkara bu kurumdan bir sey ummuyoruz da ondan hocam
-
Hayırlısı o zman
-
Elde kalan, sonucunu beklediğim bir tek il göç var. Apartman görevlisi abla dün polislerin gelip beni sorduğunu söyledi, sanırım güvenlik soruşturmaları devam ediyor.
-
polisler eve mi geliyor?kime soruyor?kimden bilgi aliyor? ayrica gvs arastirma formlarini teslim edeli 100 gün oldu hala nasil bitmez bu guvenlik sorusturmalari?
-
@gg
Yok artık yaa hala bitmedi mi bizim eve mulakatlar baslamadan 1 hafta once falan gelmisti polis. -
@1903bjk bilemiyorum hocam ️ inşallah sona kalan benimkidir en kısa zamanda açıklanır
-
Hala gvs muhabbeti varsa geçmiş olsun daha çok bekleriz biz
-
@gg sanmiyorum dostum malesef, beni henuz soran eden yok beklicez daha heralde.
-
Arkadaslar (0312) 422 0500 'ı arayip bilgi almaya calisir misiniz siz de?
Siteyi takip edin diyolar surekli. En ufak bi bilgi vermiyolar. Belki fazla kisi ararsa bilgi alabiliriz -
yetmişyedi
-
@madxd dostum yetmisyedi??
-
@aycannn mulakatlar biteli 77 gun oldu
-
Açıklandı arkadaşlar kazanan arkadaşlara başarılar
-
Aciklandi ve gene kazanamadim elendigim 3.mulakat oldu bu. Hayirlisi olsun kazananlara tebrikler
-
@ygndz benim sadece içişlerinden 3 oldu
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın
-
Yalan yok istemiyodum bunu ama kurumun bu kendini begenmisligi beni sasirtti gercekten. Il göç bu ya alti üstü. Adam yedege bile almamis bizi. Ne diyim kazananlara hayirli olsun