İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@deniz-kıyısı alım sayısına bağlı bir de hangi puan türünden alacağına sınava alım sayısının 20 katı aday çağırılıyor
-
Dilerim il göç güzel bir alım yapar da guy'a yüklenmekten kurtarır bizi
-
İl göç için umudum şu ilk grubun 2013 yılındaki sınavla ilk atananların bu yıl yeterlik sınavı verecek olmaları; kimileri başka kurumlara geçti kimileri açığa alındı veya ihraç edildi... Kurumda ihtiyaç duyuluyorsa sonbahar aylarında belki 400 kişilk bir alım ilanı verilebilir kasımda da sınav yapılır
-
@RootofAllEvil evet ihraç olan çok
-
Birde hangi üniversiteyle sınav protokolü imzalayacaklari önemli 2013 gazi 2014 mülkiye 2016 yilinda yildirin beyazita yaptırdılar.genelde anakarada unilere yaptırıyorlardı sınavları bu sefer belki ODTÜ olabilir ama sınav hazırlama kurumu var mi odtunun bilmiyorum.
-
@sbf12345 tübitak yapsın ama eski tübitak
-
@RootofAllEvil hocam benim kamu puanlarım 82/83 bandında sizce olası bir 200 kişilik alımda bu puan türlerinden birini de kullanacagımızı varsayarsak gelme olasılığı var mıdır? Ya da 82/83 puanla kaç kişilik alıma kadar şansım vardır.Tecrübelerinize istinaden size de bir danışmak istedim
-
@sofuoglu sıralamanız kaç hocam olası 200 kişilik alımda 20 kat çağırılsa 4000 kişi sınava girer tabi işte hangi puanı/puanları kullanacak bilmiyoruz tamamen geçmiş yıllara dayanarak söylüyoruz varsayımları
-
@RootofAllEvil hocam ilgöç için o puan türlerinden birini kullanacağı kesin gibi birçok kişi bu konuda hemfikir inşallah yanılmayız da böyle çıkar.Sıralama hususuna gelirsek P29:1710 P30:1884 P31:2720 ,pareto üstadla da konustuk bu konuyu normal şartlarda gelmesi gerekir fakat il göç için p48 devreye girince benım ıcın dezavantaj olabilir mi diye düşünüyorum.
-
@sofuoglu kamulu puan türünden illaki alacak merak etmeyin çünkü eski p31 de %20 kamu etkisi vardı şimdi alım yapılacak olursa en az %30 kamu etkili puan türü yer alır farklı puanlar kullanılırsa
-
Aldığım bir duyuma göre bin civarında alım olacak özellikle bu suriyeliler ve Irakli Mülteciler için.
-
@maid yok artık
-
Bari bi on gün falan geçseydi de öyle dalga geçmeye başlasaydınız daha sonuçlar yeni geldi
-
@RootofAllEvil hocam il goc eskiden p48 p113 le alim yapmış ceko yüzde 20 mis o halde 41 den de alim yapabilir mi
-
@adam-simith buyuk ihtimal
-
@paretowilfredo hocam peki eski p48 ve p113 de cekolu puanlar vardi 41 de alabilir mi ilgoc ne düşünuyorsunuz
-
P48 falan olmaz il göçte.Kamu ve uluslar ağırlıklı puanlar olur.P29-30-31-32 bunlardan biri olur. Veya diğer uluslar ağırlıklı puanlar.P 48 nedir ya herkesin dilinde Daha guy yeni 2000 kişi alacak sonuçlanmadı.P 48 80 olacağına bu puan türlerinin yüksek olması bence bu sene avantaj.Tek tek ayırmış bölümleri ösym.Kurumlar ona çağıracaklardır.
-
@Kutyler açıkçası ben de birer adet hem kamulu hem uluslu puan kullanılmasından yanayım mesleğe girdikten sonra muhasebe kullanılmayacak ee giriş sınavında da sorulmuyor
-
@RootofAllEvil olmaz zaten muhasebe ağırlıklı bir puan türü.P30-31 büyük ihtimalle.Merkez için de belki p-29 kullanılabilir bunlarla birlikte.Orada biraz daha ayırım var bölümlerde.Aslında ne konuşsak şu anda afaki bekleyip göreceğiz.Ama tahminlerimiz az çok gerçeğe yakın olacaktır.
-
@adam-simith p 29 p30 p31 p32 bunun yanında p 41 p 48 dahil edilir