İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@friedman98 engeller
-
@nameless evet hocam o senelerde vmy guy gibi alımlar çok fazlaydı.o günün şartları çok çok farklıydı.bunu gözönüne almak lazım.bir de dediğiniz gibi puan türleri çeşitlenirse sıralamalar çok düşmez.ihtimaller dahilinde bahsi geçen puan türlerinde sıralamın en iyi olduğu 10 binlerde var.eminim çok daha iyi sıralamalar vardır o puan türlerinde.şuan tek yapacağım oturup çalışmak.sanırım girebileceğim tek sınav guy olur o da iyi bi il seçimi tutturabilirsem ve bir de yakında geleceği söylentileri dolaşan halkbank sınavı.nasip bakalım.
-
@marjinalfaydali halkbank icin iyi bir alim rakami soyleniyor umarim cok daha fazla alim olur en kisa zamanda, guy icin de mulakattaki gorevliler eleman ihtiyacinin cok oldugunu 2018 de en kisa zamanda ilana cikilacagini soyluyordu insallah oyle olur en kisa zamanda 3 sinav da gelir cunku su an icin alim rakamlari en iyi olan sinavlar herkes icin de bu zor sistemde umut olur
-
@nameless inşallah hocam.halkbanktan umudum var geleceğine dair.sayı da iyi olursa çok iyi olur.guy bu sene elbet alacaktır ama geçen seneki gibi süründürmez umarım.
-
@marjinalfaydali ben de halkbankasindan iyi bir rakam yakinlarda bekliyorum ozellikle merkez istanbul a gectiginden beri alimlarin iyi olacagi asikardi zaten..reklamlar sık gormeye baslarsan halkbankla ilgili etrafta bilki ilan gelmek uzeredir hep oradan anliyorum ben halkbank ilanlarinin gelecegini insallah en kisa zamanda gelir bol ilanlar hepimiz daha fazlasini hak ediyoruz cunku bu sabirla sizin icin de en hayirlisi olur insallah
-
@nameless inşallah hocam.sayı da iyi olursa çok iyi olacak.
-
@bonus, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@marjinalfaydali 2014 te gelen 485 kişilik ilanda 75,9 larda kapamıştı. Ama o zamanlar ilk ilanlardandı ağustos ayı gibi gelmişti.GUY filan olmamıştı daha. şimdi 2000 kişi başvurmaz. sgk denetmenliği de 1 ay içinde açıklanırsa. puanın 74 görmesi ihtimal olabilir.
Hocam 75.9'un sırasını hatırlıyor musunuz bi de o zaman da mı bi kaç puan türü vardı ilanda
-
En sakin geçen konu başlığı diyebiliriz acaba fırtına öncesi sessizlik mi yoksa ümitler başka bahara mı kaldı
-
@meç hiçbir başlıkta hiçbir insanda ümit bırakmadılar Allah'a şükür
-
@aslan-reyiz hocam p48 zaten dengeli puan türü bence o kesin kullanilir kamu yönetimi icin 32-33 kullanilacaksa kamu yonetimi testinin bi anlami kalmaz. Tabi dediginiz olabilir sgk daki gibi olursa sasirmam (yanlis anlamayin sitemim size degil kaymakamlik 2 soruyla gitti ustelik dogrularimi degistirdim bi de kpss de 80+ puanlar ise yaramazsa )
-
keşke olaylar gelişse biraz
-
Gel be insafsiz gel beeeeeee
-
@bolulu gelecek inşallah
-
@sbf12345 inşallah ama bence tam zamani Önümüzdeki hafta gelir inşallah
-
@bolulu tarihini bilmiyorum ama artık zamanı geldi bu aralar gelirinşallah
-
@sbf12345 inşAllah umudumuz buna kaldı
-
@y-oguz90, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz hocam p48 zaten dengeli puan türü bence o kesin kullanilir kamu yönetimi icin 32-33 kullanilacaksa kamu yonetimi testinin bi anlami kalmaz. Tabi dediginiz olabilir sgk daki gibi olursa sasirmam (yanlis anlamayin sitemim size degil kaymakamlik 2 soruyla gitti ustelik dogrularimi degistirdim bi de kpss de 80+ puanlar ise yaramazsa )
Hocam benim de 2 soru ile gitti 32-33 paretonun tahmini listesinde yer alan puan türü.Keşke 30-31 olsa onlar daha yüksek bende.Bekleyip göreceğiz.
-
İl göç ilanı gelene kadar bir guy ilanı daha gelir mi sizce bu il göçün geleceği hiç yokmuş gibi sanki
-
@meç guy 2018 in başında anca
-
@rybczynski2 guyun gelecegine inaniyor musunuz gercekten