İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@duranvarlık Duyumlar çıktı diye 2018 in başında gelir diye umutlanıyorum sadece ️ 2018 KPSS’den önce gelsin de güç olmasın. Esas gönlümden geçen mhuydur
-
485 kişi aldığı olmuş bi 500 de şimdi alsa şifa niyetine
-
Memleket mazlumla doldu suriyeli afgan ıraklı pakistanlı yani il göç ilanı niye gelmez bilmiyorum. Yüklü bi alım olur inş.
-
E devlette kurumlarda içişleri bakanlığının altında göç idaresi sınav başvurusu var ilanmı geliyor yoksa
-
Bende şimdi gördüm sınav başlığı da önceden varmıydı siteyi takip ediyormuydunuz tesadüfen mi gördünüz siz bugün o başlığı
-
linkte bu şekilde ama daha önceden bilgisi olan var mı? Bu hep mi vardı yoksa yeni mi?
-
@duryy bende şimdi gördüm onu önceden varmıydı bi bilgim yok
-
@duryy linkte uzmanlık yazıyor arkadaşlar yükselme/yeterlilik sınav başvurusu olmasın o
-
@demoklesinkılıcı mantıklı. Sevincim çok kısa sürdü siz şimdi böyle söyleyince
-
Dernekler denetçi yardımcılığı sınav ilanının linkinde de uzmanlık yazıyor bence bu bizim sınav ilanının linki ya da ben öyle umut ediyorum
-
@ilyadaaa inşallah
-
Dernekler Denetçiliği 13 Kasım-17 Kasım arasında başvurular alınacakmış
-
linkte basvuruda kpss a da yazıyor
-
@mustapha arkadaşlar ilan mı yayınlandı
-
@mustapha sayı belli miydi onda.
-
E devlette https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-bakanligi-personel-sinav-basvurusu bu linke tıklayınca gözüküyor sınav dönemi gözüküyor başvuru linki aktif değil henüz ilanın da eli kulağında.
-
@mustapha yani il goc mu gelecek diyorsunuzzz uzmanlik sinavi olmasin o aralikta uzmanlik yapilacakmis cunku
-
@pareto_wilfredo hocam ne diyorsunuz bu duruma??? Ilan geleceginin mi habercisi bu link
-
Dernekler denetçi yard. İlanı bu il göç değil. Arkadaşın verdiği linkten e devlete giriş yapıp başvuru sayfasına çıkıyorsunuz fakat başvur linki açık değil 13-17 kasım Arası açılacak sanırım öyle yazıyor
-
@duranvarlık yok hocam Dernekler Denetçiliği'ni gördüm ben,,il göç için bir şey diyemem içerikte bir şey gözükmüyor şu an uzmanlık diyor evet ama kpss a da diyor,bilemiyorum il göçü