İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@25torsteinn ecele etme!!! ne kadar sevdalısın para vermeye daha süresi var yarın bir düzenleme birşey yaparlar boşa 40 tl fazla verirsin etme ecele bırak onlar istesin
-
Ben kendi ziraat mobil uygulamamdan eft yaptm 3 tl kesti
-
Şöyle bir şey duydum: " Ankara içi parayı yatıracak adaylar kurumun ilanda belirttiģi şubeye gidip yatıracak" bu ne kadar doğru? Halkbank'in herhangi bir şubesine gidip yatıramaz miyiz?
-
@yasaklı tmm büyük baba:)
-
@25torsteinn sen ölmemiş miydin ya yanlış mı hatırlıyorum
-
@dellafeu orda yatırılırsa kesinti olmaz maksadıyla söylenmiştir.
-
@denetcii yatırmadım henüz
-
Vallaha arkadaşlar ben aradım 40 tl kesmemesi lazım dedim.Doğru dedi ona bir bakalım dedi.Ben ziraat hesabımdan EFT yaptm dedim tamam hesaba geldiyse dekontu da yollayın sorun yok dedi.Amaç para geldi mi gelmedi mi yani
-
anlaşıldı halkbankasının anıt şubesinden yatıracaz en sağlamı bu herhalde
-
@25torsteinn kardeş memleket meselesi değil bir hesaba para yatırma.Yani ne olursa olsun o para o hesaba yatsın.Eft yaptm diyorum 3 tl şubeye gitmeye gerek yok.
-
@denetcii anladım kardeşim ankaradayım zaten anıt şubeside çok uzak degil o yüzden oraya giderim dedim
-
@25torsteinn anladm hocam bende şimdi siz öyle yapınca yanlış anlamasınlar diye yazdım.Malum herkes gergin ve korkuyor:)
-
Vmy sonuçları açıklanıyormuş birazdan acaba il göçe başvuran var mı aralarında
-
@asya 5 kişi var kayda değer bir sayı değil
-
@black esas sayı sgk dan gelecek gibi inşallah bi 100 kişi en az kazanır dualarım onlarla
-
@asya Bende sgk bekleyenlerdenim inşallah kazanırızda il göçe giren arkadaşların şansı artar yoksa kurum sınavının kapatacağı puanı tahmin dahi edemiyorum
-
ankara dışında halkbank şubeden para yatıran var mı? 40 lira ücret istiyorlar falan yazmıştı arkadaşlar o sıkıntı düzeldi mi? yoksa eft yapacağım mecbur. o dekontu atarım artık.
-
Başka birinin banka hesabından internetten eft ile yollasak oluyor mu ?
-
@pnyx-cratos olur hocam olur o hesaba eft yapın da isterseniz yurt dışındaki bir bankadan yollayın sıkıntı olmaz. Yalnız tc ad soyad vs bunları da açıklama kısmına yazmayı unutmayın ilanda belirtiyordu
-
Ömrümde böyle değişik bir sınava girmedım soruları merakla bekliyorum