Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bu ne sakinlik dostlar ya yok mu taban puan tahmini yapacak arkadaşlar. guyda her türlü muhabbet var yakışıyo mu buraya
-
Ben daha basvuru yapmadim. Sisteme fotomu yüklüyorum yüklenecek alani tarayın diyor bu nedir bilen yapan var mi?
-
@scofieldmustafa kırpma işlemi yapman gerekiyor fotoğrafa tıkla gelir direk
-
@scofieldmustafa
altta büyücek fotoğrafınız çıkıyor. oradan yükleyeceğiniz alanı seçin paintten yapar gibi. -
@KamuAdayı hocam telefondan giriyorum ondan mi olmuyor acaba bende öyle şeyler cikmadi
-
@scofieldmustafa
olabilir pcden deneyin isterseniz. -
Arkadaşlar bu kurumun klasik sınavlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? Cıkmış soruları bulabilir miyiz acaba.
-
@KamuAdayı 90-93 arası
-
@kartalyürekli KLASİK SINAV O KADAR YÜKSEK KAPATACAĞINI SANMIYORUM 88-89 ARASI OLUR.
-
@KELAKİS 90 altına inmesi zor hocam
-
arkadaşlar özgeçmişi nasıl hazırladınız? ben başlıklar halinde KİŞİSEL BİLGİLER ... İLETİŞİM ... gibi altına da bilgilerimi yazarak hazırladım ancak daha önce kuruma giren birinden aldığım bilgiye göre onlar o zaman düz yazı şeklinde şurada doğdum ailem şudur şunlardan hoşlanırım gibi hazırlamışlar. bilgisi olan var mı? siz nasıl hazırladınız acaba?
-
@KELAKİS umarım
-
@KamuAdayı bende düz yazı şeklinde hazırladim, biraz edebi dille gelecek planlarindan bahsetmeden. gecmis odakli + hobiler
-
@isletme15
teşekkür ediyorum hocam. bakanlığı arayayım bilgi alabilirsem ordan tam olarak netleştirelim. -
@Mambaa KLASİK SINAV ALIMLARI BUNA REKABET DE DAHİL 90 LA KAPATTIĞINI GÖRMEDİM ŞAHSEN
-
@KELAKİS hocam bagirmayin
-
@KELAKİS TAPU KAÇLA KAPATTI ? (KLASİK SINAV)
-
@kartalyürekli TAPU 15 KİŞİLİK ALIM 6 KATI 90 KÜSÜR KAPATTI.
HMB MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI (10 KATI) -
@KamuAdayı üç puan türü olduğu için ve herkesin her ilana başvuracağını düşününce 90 iler kapatır diye düşünüyorum.
-
@KELAKİS rekabet uzman yardımcılığı 10 puan türü vardı 10 kişilik ilan 20 katı ile 91.32 ile kapatmıştı.