Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
88e düşer inşallah
-
arkadaşlar 10 katını çağırcak diye duydum. 150 kişi yani.
o nedenle bana pek 89 90 kapatır gibi gelmiyor. geçen seneden kalan arkadaşlar da var. sadece bu senenin 3 puan türünden ilk 150 başvursa bile 94 95 olur gibi. yanlış mı düşünüyorum sizce
puanım 90 benim -
@KamuAdayı haklisiniz ancak vicdanlı olanlar klasik sınav olduğu için basvurmayanlar olacaktır.Bu tip durumlardan dolayı 90 civarı kapatır yoksa 94 95 bu ilanın hakki
-
@zenginmemur
valla ekmek aslanın midesinde artık. puanı olan acımaz gibi maliye müfettişliği köklü ve güzel bir meslek.
inşallah 90 a düşer de girerim sınava -
@KamuAdayı yok kardeşim 94-95 nedir çok iyimser konuşmuşsun herhalde arkadaşlara moral olsun diye bence 97-98 le kapatır 95 nedir ki puan bile değil
-
@YunusEmre_58 91 alanın ilk 200 de olduğunu unuttu sanırım
-
@kalemcanavarı tamamda farklı puan türleri var. Birde o 200 kişinin tamamı başvurur eksiksiz
-
@kderviş iyide 3 tane puan türünden 47 48 nerdeyse aynı p 23 biraz işi bozuyor ondanda 94 falan yapan ilk 10 içinde.
-
@YunusEmre_58 @kalemcanavarı
ne yaşıyorsun hocam. kendimce fikrimi dile getiriyorum. ilk defa girdim alana ve kurum sınavı tecrübem yok.
normal bir insan gibi siz de karşı tezinizi dile getirebilirsiniz
gerçekten bazı insanları anlamak çok zor burada siz bu üslup ve tavırlarla ..
neyse hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. -
@KamuAdayı bana diyorsan üslubumda ne var anlamadım 91 alanın ilk 200 de olduğunu unuttu dedim iyi bi niyetle bunda nasıl bir üslup bozukluğu gördün hayret ediyorum
-
90,91 ile gelecek mi merak ediyorum. hadi bakalım
-
Darısı hmuy ve vmy ye inşallah hasret kaldık artık
-
@Marsiyal hmuy yds olmadan gelsin
-
Nihayet kpss açıklandı artık atalet bitsin durgunluk gitsin 10 aydır fosil gibi olduk
-
Üstat hazine maliye uzman yrd. için duyumunuz var mı? Müfettişlik için yds istenmemiş bu uzmanlık içinde olabilirmi
-
@gizo11 90,28 ile belki bir ümit diyorum ben de hocam
-
Bu başlığın ismini şampiyonlar ligi olarak değiştirmek lazım aslında
-
Geçen sene kadro ihdas edildiğinde epey konuştuk ne zaman gelirdi diye sonunda geldi hazırlıklı değilim inşallah 1 ay yeter.. Taze 2020 girenler çok şanslı
-
@paretowilfredo 2020 kpss sonrası beklenen alımlar başlığı açılacak mı?Gençlik ve spor bakanligi teftiş alım çıkar mı?
-
@zenginmemur 500 kişinin bir kısmına YDS ister umarım