2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@Antimülakat takibidindeyim...
-
Selamaleyküm, bu sene ben de varım
-
Yerimizi alalım. Allah yardımcımız olsun
-
Merhabalar arkadaslar, online kurs onerileriniz hangi kurumlar olur.
-
Bu sene ben de hakkını vererek çalışma hedefiyle yerimi alıyorum. İnşallah hepimiz için güzel bir yol ve süreç olur.
-
Arkadaşlar deneme amaçlı girdim, iktisat neredeyse yok. İnsan hakları hic yok. 54 puan gelmis. Hic 20 30 puan artıran var mi 1 yilda? Saglam calisma azmiyle ben de sizinleyim bu başlıkta bu yil.
-
sa. devam
-
Simdiden yerimizi alalim.kazandik ama elerler kesin.
-
@2020son_ dediğin şekilde 1 yılda arttıran tanıdığım var kardeşim
-
@crowdingout sağolun hocam, motive olmak şart. Devam bakalım allahin izniyle...
-
72.50 ile yerimizi alalım
-
@2020son_ ilk girisimde kazanmstm ilk girisinde 1.olan var motive olmak kazanmaya inanmak icin bir ornege gerek yok hocam calsmayi birakmayin birinci bile olursun hersey senin inanarak calsmana bagli
-
@2020son_ gecen yıl 58 almistim.bu yil 74 aldim
-
Mini mini 1'ler çalışkan 2021'liler ,hatalarımızdan ders çıkararak erken bir başlangıç yapalım.Her ne kadar kişiye göre değişse de sınav artık 1-2 aylık çalışmalarla pek kazanılacak gibi değil.Daha dikkatli mevzuat okumak ve tarih dahil her derse ayrı önem vermek gerekir.İnş 2021 sınavında muvaffak oluruz.Herkese şimdiden iyi çalışmalar.
-
Ben de varım. Bismillah diyelim, çalışmaya başlayalım...
-
@Aslan-Reyiz merhaba siz kazanamadınız mı
-
@samatta allah razi olsun hocam, bırakmıyorum tabi. Hak eden kazansin inşallah. Ben bu sene hal etmedigimi biliyordum zaten. Bakalim, nasip seneye
-
@tunahan61 tebrik ederim hocam, cok iyi artirmissiniz. Konu mu daha cok yoksa soru mu önemli idi sizin için? Klasik soruyu sormus olayim.sanirim benim hatam hep konu ağırlıklı olmakti, pek soru göremeden girdim sinava.
-
Arkadaşlar bir de bir grup kuralım. Focus to do diye bir uygulama varmis. Orada kaymakamlık diye bir grup kurarsak verimli çalışabiliriz diye düşünüyorum.
-
Ooo tanidik simalarla burada da birlikteyiz️ arkadaş kazanin artık sıkıldım ya, her sene parselliyosunuz şu basligi️