2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@samatta fakat der Dostoyevski: “insan sistemlere, bazı soyut kavramlara o derece bağlıdır ki, mantıktan yana olmak için gerçeği bile bile değiştirmeye, gözlerini kapayıp kulaklarını tıkamaya razı olur.”
-
"Sınav piyasası" maalesef son birkaç on yılın en can sıkıcı konuları. Geniş bir öğrenci kitlesi ve sınav süreci ister istemez yayınevlerinin iştahını kabartıyor.
Hiçbir özgünlüğü olmayan ve birçok yanlış bilgiyi muhteva eden kitaplar bizlere ilaç niyetine sunuluyor.
Biçare öğrencilerin de böylesine afilli piyasa ürünleri karşısında sağduyulu olması zor oluyor maalesef.
Çözüm üretmek zor olsa da imkansız değildir diye düşünüyorum.
-
Keşke spk lisanslama sınavı gibi sınav çalışma notlarını internet sitesinde yayınlasa:)
-
@Daywalkerss hocam 2021 sınavı ile ilgili Ağustos ayı söylentisi çıkmış bu sefer de, bir duyumunuz var mı hocam?
-
@mirakar Bu sizin kulağınıza nereden geldi?
-
Geçen sene sınava giren biri olarak foruma yeni gelen arkadaşlara bu forumda karşılaşacakları tartışmaları şimdiden söylemek istiyorum ki boş konuşan insanlar canlarını sıkmasın
1.Sınav Duyumu ve Alım
Arkadaşlar sınav tarihi her sene son bahar aylarında yapıldı gene o tarihde yapılacakmış gibi sınava şimdiden hazırlanmamız gerekir.
Malesef sınava kadar devamlı burda birileri duyum verip duracak onlara itibar etmeyin gereksiz tartışmalardan kaçının , alım konusu ile ilgilenmeyin 1. lik hedefiniz varmış gibi çalışmalısınız.
2. Kaynak önerileri
Zaten bu sınav için tekel haline gelmiş hocalar var onların kaynaklarını alın
3. Sınav Zamanı
Cevaplar konusunda tartışmalar çıkacaktır o tartışmalara girmekte gereksizdir sonucu ÖSYM belirliyor buradaki tartışma değil .
Sonuçlar açıklanır kazanan arkadaşlar puanlarını yazar . Düşük puan alanlar hırslı bir şekilde seneye hazırlanır ve bu forumdaki olaylar her sene aynı şekilde devam eder .
Daha iyi bir forum istiyorsak eğer gereksiz tartışmalardan uzak durmalı yalan söylemde bulunulmamalı ve herkesin işine yaracak not kaynak kısacası eğitim araçlarınız ile ilgili tavsiyeler ve paylaşımlarda bulunmalısınız.
Herkese başarılar dilerim . -
@sapere-aude Tecrübelerini anlattığın için sağ olasın
-
@mirakar böyle bir niyet vardı fakat artık mümkün değil sonbahara kaldı..
-
@sapere-aude harika öneriler
-
@sapere-aude sınav her sene sonbaharda yapılmadı. Kış ve ilkbahar aylarında da yapıldı.
-
@poohdini haklısın hocam aralık ayında da yapıldı. Yukarıda benim anlatmakistediğim sınav gününü dert etmeyin erkenden çalışmaya başlayın ve sınav sonbahar olmuş kış olmuş farketmez sınav zamanı geleceğini biliyoruz ona göre hazırlanmalıyız .
-
@gürkan35 wp grubunda konuşuluyordu ben grupta değildim de grupta olan arkadaşım söyledi bana da.
-
@daywalkerss teşekkür ederim hocam
-
@sapere-aude aynen hocam sonuçta şimdiden hazırlanmak önemli olan. Wp grubunda konuşmuşlar sadece onu buraya yazdım yoksa ağustos denilir Ekim de olur, Ekim denilir aralıkta olur. Yani hazır olmakta her şekilde fayda var.
-
@mirakar, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@gürkan35 wp grubunda konuşuluyordu ben grupta değildim de grupta olan arkadaşım söyledi bana da.
Wp grubuna beni de alabilir misiniz?
-
@mirakar Anladım valla inşallah olur ya çok geçmeden zaman ve yaş ilerliyor çünkü
-
@gürkan35 kesinlikle hocam inşallah olur
-
Bugün kitapçıya gittim kitap almak için ancak çok fazla farklı kaynaklar vardı . Fiyatları da çok pahalı. Kas,Themis, akademikus vb
Hangisini alacağımı şaşırdım . Alıp da bir köşede durmasını da istemiyorum . Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ? sınav kaygısının para kaygısının önüne geçtiği kaynak hangisidir acaba sizlerce ?
-
@vasathane Ben mia serisinden çalıştım. Idare hukukunu da hukuk ogretir youtube kanalından izledim. Türkiye Ekonomisi içinde bence aof pdf kitabını okuyabilirsin.
-
@vasathane İkinci el sitelere de şans verin temiz kitaplar bulunabiliyor yarı fiyatına. Etiket yaparak aratın.