2021 Kaymakamlık Sınavı
-
selamün aleyküm arkadaşlar mayıs ayında sınav açılacağı konusunda konuşuluyor duyumu olan var mı?
-
@pollyanna Tufan Samet’in konu anlatım ve soru bankasını çok beğendim. Bu sene beni şaha kaldırdı girdiğim sınavlarda. Tabiri caizse salağa anlatır gibi anlatıyor. Benim için tam bir “oturtma” kitabı oldu.
-
Herkese merhaba . Ben de ilk defa hazırlanmayi düşünüyorum. Henüz 2021 için duyum alan var mı aranizda ?
-
@vasıflıişsiz yaz ayından önce olma ihtimali çok yüksek.
-
Hazırlık yapacak kaynak arayışında maddi sorunu olan arkadaşım varsa kitap desteği vereyim erken kalkan yol alır yardımımız dokunsun özelden yazabilirsiniz
-
Bende ilk defa girecem arkadsslarim themis kpss hukuk kitaplarim yeterli olurmu sanirim olmaz gibi geldi bana
-
@fatos kpss hukuk kitaplari yeterli olmaz malesef.
-
-
@FreeBoY Güzel bir davranis. Cok şükür maddi ve kaynak sorunum yok ama bana yardimci olmussunz gibi sevindim. Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin insAllah
-
@Yamato-mita hocam duyum mu sizin görüşünüz mü
-
@churcill yaklaşık 900 civarı açık oluşmuş durumda. Rutin alımlarla kapanması mümkün değilmiş. Kendi fikrim değil, sınav öncesi aldığım duyum. Mart ya da nisan diye söylendi bana
-
@Yamato-mita teşekkürler hocam
-
@vasıflıişsiz hocam 2021 sınavına girecekseniz duyumu felan beklemeyin kesinlikle başlayın çalışmaya inanın 2 3 ayda olacak bir sınav değil zaten 2 ay çalıştım kazandım diyenlere de inanmayın! ( sağlam temeli olanlar anca 2 ayda kazanabilir) iktisat dersinden başlayın derim önce o dersleri güzelce oturtun ve onlar tamam olduğunda diğer derslere geçin
-
@iibf çok sağolun hocam. Doğru söylüyorsunuz. Temelim kpss düzeyinde ancak bu sınav kpss gibi değil biliyorum. Bir an önce başlayacağım ben de. Herkese başarılar
-
Sınav tarihi mezun olma tarihinden birkaç ay önce olursa bu durumda yapılabilecek bir şey var mı acaba?
-
@Khazad-Dum Sınava başvuru şartlarından biri mezun olmak.
-
@Yamato-mita Biliyorum ancak belki bir umut farklı bir yol vardır diye düşünmüştüm...
-
birinin sonucunu beklerken diğeri için duyumlar fısıldanmaya başlayacak. Sürekli buradayım bu sene bensiz ilerlemek yok arkadaşlar. Önce duyum sonra sınav süreci sonra açıklanma işleri hep birlikteyiz
-
@Antimülakat her ihtimale karşı ben de yerimi alayım burada diğer başlık çok ilerledi
-
@Antimülakat @amirim duyumlarınızı eksik etmeyin:)