2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaimadam mezun olduğunuz tarih önemli diye biliyorum
-
Herkese hayırlı olsun.
-
@iibf 2021 haziran mezunu olacağımız için başvuramayacak mıyız yani? Şansa bak ya
-
Her sene sınav tarihi sene sonuna doğru ilerliyordu bu sene ters oldu . Odaklanıp başlamak lazım ama benim gibi hiç halı olmayanlara selam olsun
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Bakanlık ÖSYM’ ye haziran ve eylülün de olduğu üç farklı tarihle gitmiş. Yeni sınav için 12.09.2021 tarihi ağır basıyormuş. Ama bana söylenen yakın tarihte olacak bilgisinden dolayı benim beklentim Haziran aynın ilk veya ikinci haftası sınav olacağı yönünde. Önceki mülakat mağlubiyetlerimde olduğu gibi yarın kafamı toplayıp çalışma ve kitap önerilerimi paylaşacağım. 107.dönemle başlayan serüvenimde 110.dönemde bu mesleğe girebilmek ümidiyle Allah yardımcımız olsun.
Mülakatlar açıklandıktan sonra bana söylenen buydu. Sonrasında her görüştüğümde Eylül ayı bilgisi verildi. Beni de ters köşe yaptılar. 11 temmuz hayırlı olsun.
-
@ferhunde siz onu sorun sınava başvuru zamanında mezun mu olmanız gerekiyor diye bence daha sağlıklı olur
-
@kaimadam mayıs ayında başvurular başlayacak. Başvuru koşullarından biri mezun olmak. Bu durumda yetişmiyor
-
Herkes için süpriz oldu galiba. Kpss de var ardından.
Ama gelecek kış aylarında bir sınav daha olursa da şaşırmam.
-
@chandler-bing 2021 senesi icinde mi alinacak kisi sayısına bağlı
-
@iibf 2022'nin başlarından bahsediyor.
-
@iibf Öncelikle benimki tahmin hocam.
Çünkü son birkaç senedir yılda 2 sınavdan bahsediliyordu. @Yamato-mita Evet olursa zaten 2022'nin başlarında olur. Kaç kişi alırlar bilemem tabi. -
@yamato-mita olabilir valla beklerim çünkü bu sene baya erken geldi
-
Yiğit hoca hariç duyumcuların hepsi ters köşe olmuş durumda.Sınav tarihinden sonra mezun olacaklar için bir dezavantaj oldu.Erken başlayanlar için büyük nimet.Herkese iyi çalışmalar.
-
kpss ye hazırlananlar içinde büyük dezavantaj oldu tarihler cok yakin
-
@iibf tamamdır hocam, teşekkür ederim
-
Berkay Cihanin mikro makro iktisat kitabını kullanan var mı?
Tavsiye eder mısınız -
@öktem_ilteriş ben Berkay değil de tufan Samet hocanın kitabından yaralanmıştim gecen yıl hepsini yaptım sıkıntı olmadi yine ayni hocadan tekrar yapıyorum ayrıca temeliniz yoksa iktisat medresesi YouTube kanalını öneririm Ahmet Hoca guzel anlatıyordu
-
Sınav ile ilgili ayrıntılar ne zaman belli olur arkadaşlar resmi gazetede göremedim
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Elimde kaim makam Mayıs 2020 basım konu anlatım ve Eylül 2020 basım kaim makam soru bankası var tekrar güncellemem gerekiyor mu? Kitap fiyatları malım güncellemek hiç kolay değil
-
@tobinkardeş mevzuat.gov.tr den ilgili mevzuattaki değişiklikleri görebilirsiniz.