TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. tobinkardeş
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

tobinkardeş

@tobinkardeş

4
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tobinkardeş Takip etme Takip Et

tobinkardeş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

@tobinkardeş kurumu arayanlara sınavın bir ayağı pazar gününe sarkıyor o nedenle pazar günü yasaklarının kalkmasını bekliyoruz demişler

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş
    • RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

84.1 e gelir mi arkadaşlar ?:( İngilizcem iyidir ve daha iyi olması için çalışmaya devam ediyorum ama hiç İngilizcesi olmadığı halde başvuranlar ve başvurupta gitmeyenler yüzünden giremeyeceğim sanırım 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

tobinkardeş tarafından gönderilen son iletiler

@unutulacakdünler ah keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa… Daha önce girip İngilizce kısmını geçemeyen arkadaşım zor olmadığını söyledi ama İngilizcesi olmayan geçemez yds 60 düzeyinde bir İngilizcesi var dedi

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

84.1 e gelir mi arkadaşlar ?:( İngilizcem iyidir ve daha iyi olması için çalışmaya devam ediyorum ama hiç İngilizcesi olmadığı halde başvuranlar ve başvurupta gitmeyenler yüzünden giremeyeceğim sanırım 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

@tobinkardeş pardon arkadaşlar üstteki iletileri yeni gördüm

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

Arkadaşlar sınav giriş belgesi tarzında bir çıktı alacak mıyız yanımıza bilgisi olan var mı ? Daha önce girmiş olan arkadaşlar yeşillendirirse çok sevinirim.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

Merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız nasıl gidiyor ? Alan ağırlıklı çalışıyorum klasik sınav için ama kurumun puan konusunda oldukça kıt olduğunu yazmışlar. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor fikir alışverişinde bulunup birbirimizi motive edersek çok güzel olur 😊

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

@tobinkardeş kurumu arayanlara sınavın bir ayağı pazar gününe sarkıyor o nedenle pazar günü yasaklarının kalkmasını bekliyoruz demişler

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

@kpsssss inşallah dediğiniz gibi olur hocam 🙏🏻haziran sonu mırakıp yardımcılarının yeterlilik sınavı varmış. O sınavdan sonraya bırakırlarsa baya geç olacak gibi 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

@tobinkardeş günde üç bin kere şuraya bakıyorum bir haber var mı diye 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş

Kurumu arayıp bilgi alabilen oldu mu ?

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş
    • RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı

@balporsuğu yazdım hocam bildirim gelmezse diye burdan da yazayım dedim 🙂

SINAVLAR içinde yayımlandı
      T
      tobinkardeş