2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@Cedric Dostum merkez uzmanlık kadrosu, 15 ilave kadro ihdası yapıldı. Ancak toplam kaç kişi olur bilmiyorum ama çok yüklü bir alım olacağını da düşünmüyorum.
Bu arada meslek hakkında fikir almak isterseniz meslek tanıtım çalışmamız da mevcut, buyrun dostum; -
@bykeynes Ziraat kulağıma değdi dostum. 2021 ilk çeyreği gibi olabileceğine dair duyumum var. Ama çok kuvvetli değil.
-
Kamu denetçiliği kurumu ile ilgili duyumu olan var mı dostlar yılbasindan once gelir mi acaba bayadir beklediğim bir kurum
-
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam eksik olma
-
@malatyalı-sis, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@Blueberry ne zaman gelecek ilan, bilginiz var mi acaba
@paretowilfredo hocam bilir.
-
@Blueberry Estağfurullah dostum Kurum bilir Ama yıl sonuna doğru düşünülüyor sanıyorum.
-
@paretowilfredo hocam bu kadro için bu zamana kadar alım yapılmadı mı daha önce, hangi puan türü ile ilana çıkılacak bir fikriniz var mı?
-
@paretowilfredo reis yoksa sen vikings dizisindeki tepede yaşayan kahin misin
-
Müfettiş yardımcılıkları ile ilgili duyum var mı? Hangi bakanlıklar müfettiş yardımcısı alacak sizce?
-
@hakimehanımm Hayır dostum, 2017 ya da 2018 yılında ihdas edildi, gözümden kaçmadıysa ilk alımı olacak.
-
@gpale Tepede bir yerlerdeyiz dostum ama kahinliğimiz yok
Elbet kehanette bulunamam dostum ama deneyime dayalı öngörülerimiz isabetli olabiliyor zaman zaman Ama onun dışında bol bilgi ağı, uzun zamanlı muhabbete dayalı bir çevre ile bir şeyler işitiyoruz
-
@paretowilfredo anladım üstad bende taşra kadrosu sandım aynı seçim müdürlüğü gibi çok teşekkür ederim cevabınız için paylaştığınız linki hemen inceliyorum üstad, umarım bizde yer alabiliriz bu kadroda
-
@paretowilfredo ben de öyle biliyordum hocam teşekkür ederim
-
@paretowilfredo ustad sgk da bi gelisme var mi
-
@paretowilfredo sayın hocam cevabınız için çok teşekkür ederim
-
@paretowilfredo acaba defterdarlık uzman yardımcılığı ne zaman gelir ilanı varmı bir bilginiz duyumunuz
-
@paretowilfredo hocam icisler uzman yardimciligi , il planlama veya goc idaresi alimlari bu sene ne zaman olur ilkbahar gibi mi yoksa daha erken mi ?
-
@tnr17 yazdıklarım hep arada kaynıyor ya
-
il göç, merkez göç kamu denetçiliği uzman yardımcılığı SGK denetmenliği, adalet ve içişleri stajer kontronörlüğü bunlar için duyumu olan var mı arkadaşlar