2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@Hasso Geçen seneki alımda 50 YDS istemişti.
-
Arkadaşlar son gsb sınavi başvurularında kaç puanla kapattı biliyor musunuz kaç kişilik bir ilan olacak belli mi şu an
-
@19taha19 hocam son alımda p48 kaç puanla kapatmıştı sanırım 300 kişi cagirilmis
-
@gpale 80 yds yi görünce incelemedim
-
@Gülbeşeker yds de istiyor mu hocam peki il planlama?
-
Bu atama izni verilmesi 2020 yilinda ilan gelir anlamina mi geliyor acaba
-
Gecen sene adalet uzman yardimciligi mevzuatinda degisiklikler oldu fakat alim falan olmadi bu konuda herhangi bir duyumu olan var mi
-
@İnspector ins arttirmazlar 50 yi
-
VGM, YDS'yi son 2 yıl puanı mı ister? yoksa 4 yıllık da kabul eder mi?
-
Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusura bakmayın ama birsey sormak istiyorum. Guy çıkmış alıcam fakat internette adem kılıç’ın kitabi var ama 2017 11.basım muhtemelen güncel değil birde alican hocanın var ama o 2020. Siz hangisini aldınız yada önerirsiniz?
-
@bykeynes Alican hoca kullandım memnun kaldım hocam güncellemeler için mail adresinizi yazın atayım eki
-
@guyguy26 düzeltme Adem hoca
-
@guyguy26 teşekkür ederim özelden gönderiyorum
-
@paretowilfredo Vakıflar Genel Müdürlüğü müfettişlik ilanı gelme ihtimali var mı bu sene?
-
@Blueberry yukarida bahsetmistim dostum
-
@paretowilfredo hocam gümrük le ilgili bir duyumunuz var mı acaba ?Yaklaşık 5 yıldır uzman alımı yapmadi.
-
@ekeblad Dostum bu yıl bekliyorum ben. 2020 bitmeden ya da 2021 başı. @Antimülakat daha net bilgi verebilir belki
-
Başlıkta güncelleme gerek 2020 bitsin de kurtulalım nedir çektiğimiz bu yıldan !
-
@paretowilfredo inşallah hocam .çok uzun zamandır beklediğim bir kurum
-
@ekeblad gümrük 2018 yılında uzman yard alımı yaptı.