2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@semihylc tasra hocam denetmenlikte yds olmaz
-
@delikupeli yine son iki yıl ben de bu dertten muzdaripim.araliktaki e YDS de ertelendi. İlk ilana basvuramadim
-
@kalemcanavarı sayı 50 ve hepsi İİBF degil
-
Umarım p40,p41,p42,p43 puan türlerinden birini koyarlar.Şimdiye kadar hiç bir ilan istemedi.Elimizde kaldı puan resmen.
-
@adam-simith bakalım hocam nasıl gelecek sayı puan türü
-
@eomer 2 kurum.p43 istedi bu sene biri hmuy diğerini hatırlayamadım YDS vardı ama ikisinde de ama p43 gelirse isime gelir de gelir mi o var
-
@vasıflıişsiz o zaman bana gelmez deyip önüme bakıyım
-
@vasıflıişsiz bosuna heyecan yaptik o zaman 15 20 kisiye gelmez bize ayni isimlere yine hayirli olsun
-
Icislerinden kimse ses vermiyor ilgocten bahseden yok duyumu olan arkadaslar araniyor
-
@vasıflıişsiz 3600 gösterge mi denetmenlik
-
@adalet 2200
-
@abdullah_cevdet, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Icislerinden kimse ses vermiyor ilgocten bahseden yok duyumu olan arkadaslar araniyor
Ne zaman icislerini ilgocu sorsam ölüm sessizligi
-
@semihylc evet HMUY hatırladım.91 puanla arkasından bakmıştım yazık ettiler güzelim alıma.
-
@abdullah_cevdet hocam 200kişilik il göç ilanı kuruma fazlasıyla yetki İstanbul hariç konuşayım çoğu ilde yeteri kadar uzman var ben bilgim yok ama merkez alabilir belki ben 2021 sonbahar kış en erken beklemeye başlamak lazım diye düşünüyorum
-
Resmi gazetenin hangi kisminda yayinlaniyor ilan
-
@willsmithh aman hocam naptiniz 2021 sonbahar cok uzak bu hafta bi 100 kisi gelsede girebilcegimiz bir sinav olsa keske
-
@vasıflıişsiz 97 ile başvuramadım ️
-
@abdullah_cevdet inşallah dediğiniz gibi olur ben zannetmiyorum ama
-
@bytheodoras sizin bölüm neydi? benim de 90. Nasip değilmiş hocam. Güzel fırsattı kaçırdık. Ama baya düşük kapatacak büyük ihtimal
-
@vasıflıişsiz uluslararası İlişkiler Hocam. 2016 kabul etseydi başvurabiliyordum. Aralıkta e-ydsye başvurdum ama ertelendi maalesef. Nasip deyip geçiyoruz artık napalım