2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@hakimehanımm Adalet Bakanlığı uzman yardımcısı alımı yapmaz hocam bir daha. Uzmanların yaptığı iş ve işlemleri Tetkik hakimleri gerçekleştiriyor. Uzmanlık gibi bir kadroya Adalet Bakanlığında ihtiyaç yok bu nedenle.
-
@mambaa niye almasinlar hocam ya 2012 de 175 kisi aldilar ben coktandir bu ilani bekliyorum, hic mi ihtimal yok
-
@kaymakam1842 10 katı olayı alım sayısının düşüklüğünden kaynaklıdır. Bu sene de 4 katı olur diye düşünüyorum.
-
kamu denetçiliği ile ilgili duyumu olan var mı peki tabloda yer alıyor
-
@mambaa yine o zaman 95 ler havada uçuşur neyse inşallah bize yonelikde bi ilan olur
-
@adanali01 bize yönelik ilan galiba kpss 2021
-
@abdullah_cevdet ifade ettim hocam neden olduğunu. Uzman dediğiniz daire başkanına bağlı olarak dosya vs işlemleri gerçekleştirir. Ancak Adalet Bakanlığında bu işi tetkik hakimleri yapıyor. Bu nedenle ihtiyaç yok. İhtiyaç olduğunda merkeze geçici görevle Tetkik Hakimi görevlendiriyorlar.
-
@mambaa ne diyim hocam ilansizliktan ölcem yakinda, tesekkur ederim sagolun.
-
@mambaa anladım hocam teşekkür ediyorum
-
Bu iş sarpa sardı.Özellestirme 96 ile kapatmis.Benimle dalga geçenler vay efendim o zaman sende 96 al diyenler nerde şimdi.Ben nerde yanıldım.Guy olmak mı zor kpss den 96 almak mı ya da 96 alıp mülakat ile ozellestirme uzmanı olmak mı 100 soruluk test sınavında 1 doğru ile mülakata kalamayan guyzedelere selam olsun.Gece gece moral sıfır.
-
@mambaa dejavu oldum geçen yılki başlıkda görüşmüştük meslektemiydiniz hocam yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
-
Biz ilgöçden ilan beklerken o avukatlık alımını bile iptal ediyor
-
@willsmithh evet dostum meslekteyim.
-
Sene sonu yds'li alımlar ağırlıklı olsa da ilan geliyordu. Bir ihtimal bu sene kurumlar alım sayısı artırır derken ilanlar iyice kesilmeye başladı. Sadece +90 lar değil +90 altı kişilerin sınava gireceği ilanlar için duyum olan varsa yazsın lütfen. Elde telefon ilan beklemekten heder olduk.
-
yılın son haftasında TİKA'dan 10-15 kişilik bir alım bekliyorum..
-
@paretowilfredo İl göç, SGK denetmenlik, BDDK, TMSF, mhuy, ticaret denetmenlik, il planlamadan haber var mı?
-
@blueberry evet herkes bu ilanlari bekliyor ben ilgoc ve il planlama bekliyorum bi haber yok mu hocam @paretowilfredo
-
@abdullah_cevdet hocam gençlik sporda yok muydu?
-
@zenginmemur genclik sporla ilgili bilgim yok hocam
-
Şu ilk ilanlar geldiğinde ne güzel bir heyecan vardı şimdi gene başa sardık . Bu kısır döngüden acaba ne zaman kurtulabileceğiz.